Intratuin cadeaubon €50 bij Libelle

libelle logo 1Zo dat is nog eens een leuke aanbieding: Intratuin cadeaubon €50 bij Libelle abonnement. Bijvoorbeeld u krijgt 54 keer de Libelle bij u thuis bezorgd en u ontvangt daarbij de Intratuin cadeaubon. U kunt met deze bon bijvoorbeeld kerst shoppen. Want vaak zijn de kerstspullen een stuk goedkoper de dagen na kerst. En wie nu niet wekelijks genieten van wat Libelle te zeggen en schrijven heeft? Libelle is een enorm veelzijdig magazine en al jaren favoriet bij vrouwelijke lezers.

Genieten samen met de Libelle op schoot of tafel

Niks leukers natuurlijk dan de hotste nieuwtjes en meegenieten van heerlijke verhalen. Wat houdt iemand bezig op het moment? Of we krijgen een kijkje in het persoonlijke leven van een schrijfster. Zo leven we automatisch mee met hartverscheurende verhalen. Maar ook verhalen die hoop bieden. De leukste columns of de korte ervaringen die men optekent in de Libelle. We zien het blad vaak liggen als we een bezoek brengen aan de tandarts of huisarts. Dan krijgen we een vluchtige blik in wat het blad te bieden heeft.  

Intratuin cadeaubon €50 bij Libelle

Maar nu kunt u zelf een abonnement nemen op Libelle. En de reportages van heerlijke gerechten waarbij het water ons in de mond loopt bieden hulp. Als u niet weet wat u koken moet dan ook helpt Libelle een handje mee. En nog tips nodig voor het kerstdiner? Of wat u kunt dragen? Ook op het gebied van Mode plaatst Libelle allerlei tips. Degenen die hun huis graag willen opfleuren halen hun hart op bij make-overs. Of inspiratie opdoen bij het zien van een inrichting. Net die leuke stoel op de kop tikken dankzij een tip van Libelle. Intratuin verkoopt ook meubels naast de woonaccessoires. Dus met dit abonnement slaat u twee vliegen of zelfs meer in één klap.

Libelle en Margriet gaan al heel wat jaartjes mee in Nederland

De Margriet en Libelle zijn onderhand een begrip in Nederland. Vroeger maakten dames graag gebruik van de zelfmaak mode. Er stonden dan patronen in waarmee je je eigen kleding kon maken. En de tips over het huishouden waren ook niet te versmaden. De eerste Libelle rolde van de pers in 1934. Toentertijd kreeg men tips over de mode uit het buitenland. Want dat was voor de meesten een ver van hun bedshow. Wist u dat een Libelle in zijn beginjaar maar 8 cent kostte? Dat is voor deze tijd natuurlijk niets. Maar toen kon niet elke huisvrouw dit missen.

Interesse voor deze aanbieding van Aanbiedingen.com?

Dat is nu wel anders want voor een jaar Libelle met de Intratuin Cadeaubon van €50 betaalt u slechts €16,50 per maand. Dat is ook nog eens inclusief het lezen op uw tablet of telefoon. Want u kunt de Libelle namelijk ook digitaal lezen. Dus heeft u wel oren naar dit Libelle abonnement? Klik dan op de link die wij van Aanbiedingen.com op deze pagina hebben gezet. U wordt dan doorverwezen naar de juiste website.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 1 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0