Intex opzetzwembad rechthoekig €89,99

Intex opzetzwembad rechthoekig €89,99
Intex opzetzwembad rechthoekig €89,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wie heeft er nou nooit gedroomd van een zwembad in de tuin? Dat kan nu want Bol.com verkoopt ook opzet zwembaden. En deze zet je binnen enkele uren op in de tuin. Dat betekent afkoelen in je heuse eigen zwembad. Dit Intex opzetzwembad rechthoekig €89,99 kopen? Klik dan op bekijken bovenaan deze pagina.

Intex opzetzwembad rechthoekig €89,99 bij Bol.com

Dit zwembad heeft de volgende afmetingen: 220x150x160 cm (lxbxh) Groot genoeg voor het gezin dus. Zorg dat je de tuin ready maakt voor dit prachtige zwembad. Binnen een uur kun je dit zwembad al plaatsen, alleen het vullen heeft een aantal uren nodig. Maar dan heb je ook wat. De buizenconstructie van metaal zorgt ervoor dat het zwembad stevig op zijn plaats blijft staan. Ook kan het prima tegen een windstootje. In de zomer hebben we er geen last van maar het kan altijd voorkomen toch?

Sterk en stevig materiaal

Het 3 laags PVC is sterk en degelijk. Er bevinden zich aansluiting in het bad zodat je daar de filterpomp op aan kunt sluiten. Overigens wordt dit bad zonder filterpomp geleverd dus zorg ervoor dat je deze ook hebt. Er komt ook een koppelstuk bij voor de afvoer van het water voor als je het bed weer leeg wilt laten lopen. Met het oog op de warme zomer zal dat dus nog wel even duren.

Lekker genieten in eigen zwembad in de tuin

In dit zwembad kun je prima vertoeven tijdens de enorm warme dagen samen met de kinderen. Even afkoelen, wie heeft daar nu een dure zonvakantie voor nodig? Je creëert dus gewoon je vakantiegevoel in de tuin. Na afloop genieten van een heerlijke barbecue en de dag is compleet. Nu de regels rondom het betreden van de openbare zwembaden aangepast en vooral beperkt zijn, is het kopen van een opzetzwembad niet eens een slecht idee. Dit Intex opzetzwembad rechthoekig koop je voor €89,99.

Iedere dag zwemmen en spetteren zonder entreegeld

Dit scheelt je ook nog eens entree kosten voor het zwembad. Nodig vriendjes uit voor de kids en het spetteren kan beginnen. Aanbiedingen.com wilde je deze aanbieding niet voorbij laten gaan.

8/10 - (3 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 − zeventien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0