Inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau

Inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau
Inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Het zijn inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau dankzij jouw oude matras of zitmeubel. Dus ben jij van plan om bijvoorbeeld een nieuwe boxspring aan te schaffen? Dan krijg je korting als je je oude matras(sen) inlevert. Dit geldt ook voor je oude zitmeubel. Morres.nl zal jou de exacte korting noemen wanneer jij voor een bepaalde boxspring of bank kiest.

Inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau*

Dus doe je voordeel met de inruilweken bij Morres.nl tot €500 cadeau. Buiten dat bieden ze nog veel meer acties. Er is 25% korting op matrassen en kussens van het merk M-Line. En je shopt met voordeel op alle Auping bedmodellen. Ga je voor een matras van Tempur? Dan krijg je daar 15% korting op. Bekijk de aanbiedingen maar eens. Want het merk Serta biedt tot €750 korting op een aantal vooraf geselecteerde modellen. We snappen dat je in verband met Corona voorzichtig moet zijn. Dus Morres.nl heeft daar ook rekening mee gehouden. Je wilt uiteraard wel je bed of stoel kunnen testen. Dit kan dan in de showroom.

 *korting is afhankelijk van het meubelstuk en wordt in overleg gedaan

Altijd al de KitchenAid Artisan in je keuken willen hebben? Nu met €150 korting

Morres.nl biedt tijdelijk korting op de KitchenAid Mixer. Denk aan type Artisan die eigenlijk €699 kost, maar nu bij Morres.nl slechts €549. Dat is toch wel een korting van €150 en dat staat gelijk aan een week boodschappen voor een gezin. Het mooie van een webshop is is dat je er in alle rust kunt rondkijken en veilig. Want je doet het vanuit je luie stoel achter je computer. Zodra jij een meubelstuk hebt gezien dat je toch wilt uit proberen dan kun je naar de showroom van Morres.nl komen. Er worden niet meer dan 250 bezoekers toegelaten. Dat klinkt veel maar de showroom is dan ook ontzettend groot.

Bekijk de online collectie en zoek uit wat jij mooi vindt

Morres.nl biedt een zeer grote collectie aan meubelen. En online kun je het lookbook bekijken voor inspiratie. Je bent toe aan een nieuw interieur maar je weet niet wat je nu precies mooi vind. Dan is het lookbook ideaal want daarmee kun je weer prachtige ideeën opdoen. Je kunt ook een afspraak met een interieur stylist die je verder helpen kan met tips. Daarbij geven ze je gratis een kleur en interieuradvies. De woonwensen worden daarbij in acht genomen en aan de hand van een stijlspel kom je erachter welke type meubels het beste bij jouw smaak aansluiten.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0