‘In the mood for boots’ start bij vanHaren Schoenen

‘In the mood for boots’ start bij vanHaren Schoenen
‘In the mood for boots’ start bij vanHaren Schoenen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

‘In the mood for boots’ start bij vanHaren Schoenen. Dat is de allernieuwste campgane die op het punt staat om gelanceerd te worden. Het zit allemaal al in de naam, dus je mag zeker weten meer dan genoeg boots & laarzen verwachten. Ben je niet benieuwd naar wat er allemaal toegevoegd moet worden? Eén ding staat vast, bij vanHaren Schoenen ga je altijd mee met de allerlaatste trends op mode gebied. Are you ready for a sneak peek? Je zal daarna zeker meer willen zien. 

Graceland

‘In the mood for boots’ start bij vanHaren Schoenen

De aankomende periode gaat vanHaren Schoenen een beetje meer aandacht schenken aan boots & laarzen. Vandaar de naam gegeven aan de campagne! De nieuwe collectie laarzen is binnen bij vanHaren en je mag alvast een inzage hebben in wat er allemaal is toegevoegd. De komende periode wordt het wat kouder en is het dus beter om een dichte schoen aan te hebben. Wat beter dan boots 0f laarzen? Kies de perecte boots of laarzen die meegaan met jouw kledingsstijl. Dat maakt het allemaal veel makkelijker om te combineren. Je hoeft er niet veel kleding en schoenen te hebben, zolang je maar weet te combineren.

Boots & Laarzen, kies maar uit!

Wie de komende periode op zoek gaat naar boots & laarzen zal opgelucht kunnen ademen. vanHaren Schoenen garandeert namelijk de allerlaatste modellen op dat gebied toegevoegd te hebben. Denk maar aan boots & laarzen van de merken Graceland, Oxmox, Esprit, Landrover, 5th Avenue, Easy Streetb en ook Star Collection. Ga gewoon online op zoek en bestel. Gauw gedaan!

Je hebt keus uit lederen en niet lederen modellen. Moet er een hakje erbij? Zin in een Veterboots, Elegante boots, Bikerboots, Cowboy boots of Long boots? Noem maar op en het komt voor in het assortiment. vanHaren Schoenen brengt je écht ‘In the mood for boots’.

Bestellen en verzenden

Online bestellen is nu zeker warm aan te bevelen. Dan ben je lekker thuis in je veilige omgeving. vanHaren heeft een heel proces opgezet van bestellen, betaling  tot aan verzending. Bij een minimale bestelwaarde van €9,- wordt de bestelling GRATIS geleverd ( ook retour). Is je bestelling op werkdagen geplaatst voor 21 uur? Dan mag je morgen de bestelling tot aan huis verwachten ( daaropvolgende werkdag).

Hoe staat het met betaalmogelijkheden? dat gaat zeer eenvoudig met opties waaronder iDeal, PayPal, Visa, Mastercard en anderen. Er moet tenminste eentje zijn die werkt voor jouw. Aanbiedingen.com moets je een heads up geven in deze. Haal maar gauw je boots & laarzen bij vanHaren!

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 1 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0