I Amsterdam City Card 24 uur €60

1584832De I Amsterdam City Card 24 uur €60, dat betekent korting op museums en attracties, maar nog veel meer. Bijvoorbeeld reizen via openbaar vervoer biedt korting en profiteer van korting op restaurants en concerten. Aangezien de stad Amsterdam door heel veel toeristen wordt bezocht is er dan ook heel veel te doen. In Amsterdam hoeft niemand zich te vervelen. 

I Amsterdam City card voor 24 uur €60

Met de I Amsterdam City Card kunt u meer dan 70 museums bezoeken die gratis toegankelijk zijn. Of ga met korting naar Artis de bekende dierentuin, letterlijk aapjes kijken of zelfs olifanten. Omdat Amsterdam haar toeristen en bezoekers waardeert kunt u met de kaart enorm veel korting krijgen. Na een dagje shoppen is korting op uw diner wel zo fijn. Of start direct al met lunchen met korting. Varen door de kanalen van Amsterdam is ook echt iets wat men gedaan moet hebben. amsterdam

Loop door de geschiedenis van kasteel Muiderslot

Of bezoek het Muiderslot kasteel met zijn rijke historie. Loop door het huis heen waar Rembrandt zijn prachtige schilderijen schilderde. Echt een stap in het kleurrijke 1600. Rembrandt wordt geduid als grootste schilder van Nederland. Omdat hij perfect bewegingen en emoties kon vastleggen in zijn schilderijen. Een bezoek aan het museum is dan ook echt de moeite waard. Deze aanbieding omvat al deze mooie trips. De card is geldig voor 24 uur en erna verloopt deze. U kunt ook kiezen voor meerdere dagen.

Ervaar het Amsterdam op uw duimpje

Bij de bestelling ontvangt u tevens een map en magazine met voldoende uitleg hoe de card te gebruiken en waarvoor. Heel handig om uw trip zo efficiënt mogelijk te plannen. Een suggestie die wij u alvast doen: Download alvast de I Amsterdam City Card app. Dan kunt u alvast favorieten aanvinken en browsen door het aanbod. U kunt ervoor kiezen om de kaart naar uw huisadres te laten sturen, of naar uw hotel. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Net wat u makkelijker vindt. Wilt u aansluitend ook een hotel boeken? Dan kunt u bij ons ook hotels vergelijken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negentien − 14 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0