Huur een Apple Macbook voor €109,95 per maand

ap mr942Geen zin of de middelen om een nieuwe laptop te kopen? Dan kunt u bij Scala ook de nieuwste laptops huren. Bijvoor huur een Apple Macbook voor €109,95 per maand. Apple levert natuurlijk altijd prima apparatuur of het nu hun telefoons zijn of andere elektronische apparatuur. De Apple Macbook Pro is voorzien van een touchbar waardoor u heel snel toegang krijgt tot uw Mac.

Huur een Apple Macbook voor €109,95 per maand

Zo is de Touchbar heel gemakkelijk te gebruiken voor de ingebouwde apps. Het helpt om de handelingen eenvoudig te hanteren. De nieuwste intel Core i7 processor belooft ongelofelijke snelheden. Velen zouden wel een Apple product willen hebben. Vooral om de betrouwbaarheid en de bestendigheid waar Apple voor staat. Geen gedoe met haperende computers of vervelende pop ups. Want Apple heeft haar apparaten goed beschermd hiertegen.

Touch id handige feature op de Macbook

Touch id is vooral handig om met een klik erop betalingen te verrichten of apps te downloaden. Een Macbook is ook niet zwaar ze zijn licht in gewicht. Ideaal om mee te nemen naar school of werk. De opslagcapaciteit in GB is 512. En draait op MacOS High Sierra. De videokaart AMD Radeo Pro Vega 20 zorgt voor de ultieme ervaringen tijdens het gamen. De hoge kloksnelheid zorgt voor enorme prestaties van de Macbook Pro.

Geen BKR toetsing want het is geen krediet!

Als u besluit om deze Apple Macbook voor €109,95 per maand te huren dan haalt u een prachtige laptop in huis. U huurt de Macbook voor de duur van vijf jaar. U kunt altijd terecht bij Scala.nl als u met vragen over uw product zit. Mocht er iets zijn met de laptop dan kan de monteur zelfs online hulp verlenen. Mits u toestemming geeft om de Macbook op afstand te laten bedienen. Stel uw apparaat gaat stuk? Dan krijgt u kosteloos een nieuwe thuis. De kleur van deze Apple Macbook is Space Grey. U heeft enkel een legitimatiebewijs, loonstrook en recent bankafschrift nodig voor deze bestelling. Er zal niet getoetst worden bij het BKR omdat dit geen krediet betreft. Dus u kunt gerust bestellen bij Scala.nl. Wilt u toch liever een andere laptop huren? Dat kan, want Scala biedt nog veel meer computers en laptops aan. Voor circa €32,95 per maand huurt u al een laptop. Als die prijs u meer aanspreekt geen probleem. Het is dan ook veel geld. Bekijk dan de rest van het huuraanbod op Scala.nl. Aanbiedingen.com heeft de link naar Scala.nl bovenaan deze pagina geplaatst.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien + veertien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0