Huishoudbeurs tickets afgeprijsd naar €17,95

Het is weer tijd voor de Huishoudbeurs. Misschien wel één van de grootste beursen in Nederland opent haar deuren weer en heet u welkom. Dit wilt u beslist niet missen. Wéér de kans om te shoppen, proeven, uitproberen en te genieten van de grootste artiesten van ‘t moment. RAI Amsterdam wordt weer omgetoverd tot een grote plek van plezier! Wilt u het dit keer (weer) beleven? dan mogen we u aanraden om vandaag nog uw toegangskaart online te bestellen. Het kan heel hard gaan, dus vandaar deze aanbeveling. Om u te verrassen zijn de Huishoudbeurs tickets afgeprijsd naar €17,95. Snel bestellen dus! Huishoudbeurs

Huishoudbeurs tickets afgeprijsd naar €17,95

Wilt u weer genieten van de vele attracties tijdens de Huishoudbeurs? Dan kunt u vandaag extra voordelig u ticket bestellen. Deze zijn namelijk tijdelijk afgeprijsd van € 22,00 naar € 17,95. Per ticket bespaart u dus € 4,05 ! Dat is toch een heel mooie besparing nog voordat u dit groots evenement zal bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de signeersessie van Jackie van Laren of de Workshop galaxy door Yassart. Of wilt u een workshop tote bag bedrukken door Mashtag volgen? Bezoek dan de Huishoudbeurs. Dagelijks zullen er tal van activiteiten zijn waaraan u zult kunnen participeren. Het totaal schema is reeds bekend, dus bestel uw kaart en bezoek op de geschikte dag de beurs. Maar de korting op de toegangsprijs is niet alles. Ontdek wat u nog meer krijgt erbij…..

Toegang tot Negenmaandenbeurs/ Pasar Coulors Festival

Door een ticket te kopen voor de huishoudbeurs krijgt u ook nog toegang tot de Negenmaandenbeurs en het Pasar Colours Festival. De Negenmaandenbeusr start op 26 februari en loopt door 1 maart. Tijdens deze beurs komt u in contact met alles dat te maken heeft vmet zwangerschap waaronder de liefste outfits, ruim assortment aan kinderwagens, musthaves voor uw uitzet, nieuwe snufjes en meer. U zult uw baby zeker voelen trappelen van vreugde. Daarnaast mag u ook GRATIS het Pasar Colours Festival bezoeken war u de kans krijgt om kennis te maken met haast alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Geniet van dans, live muziek, prachtige modeshows en natuurlijk lekker eten. Scahf uw kaart voor de huishoudbeurs aan en bezooek deze 2 beursen GRATIS. Zo merkt u steeds weer dat u alleen op aanbiedingen.com deze deals tegenkomt. Volg deze site dus dagelijks ( zijn ook op facebook).

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

13 + elf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0