Hue pakket bij Essent 1 jaar contract

Loopt uw huidig  energiecontract binnenkort af of die reeds afgelopen? Zit u nu weer uit te kijken naar een goed en kort contract? Bekijk dan de energie deals op aanbiedingen.com en vergelijk energie. Zo weet u welke energie deal het best zal werken voor u. Hoe gaat u te werk? Voor het vergelijken van energie heeft u nodig uw postcode + huisnummer en het energieverbruik ( af te lezen van uw laatste jaarafrekening). Heeft u dat inmiddels gedaan? Staat Essent aan top? Dan mag u dat proberen! Probeer dan het Hue pakket bij Essent 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker. Het kan dé besparings kans van uw leven zijn.  Philips Hue essent

Hue pakket bij Essent 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Essent probeert altijd iets leuks te doen voor de toekomstige klanten. Wat denkt u ervan om een eigen sfeer in huis te creëeren? Essent heeft een heel leuk pakketje aan verlichting aan te bieden. Dat is het Philips Hue pakket! Met dit pakket kunt u via uw tablet of smartphone de zuinige LED lampen bedienen. Kies voor een 1-jarig Groene Stroom & Gas Zeker en Philips Hue startpakket ter waarde van € 200,-. En dat Gratis! Waarom voor een 1 jaar contract kiezen bij Essent? Het 1-jarig contract van Essent garandeert u gedurende de looptijd van 1 jaar vaste, scherpe tarieven. U weet waaraan u dan toe bent, zonder dat u in de maling wordt genomen.

Voordelen van het Hue pakket contract

U krijgt van Essent bepaalde garanties mee die niet over te slaan zijn. Deze zijn onder andere:

  • 100% Groene WindStroom
  • Slimme verlichting met een Philips Hue pakket ter waarde van € 200,-
  • Kort lopend contract met vaste, voordelige prijzen
  • Gratis Air Miles, kortingen met Thuisvoordeel en cadeautjes

Waaruit bestaat het Philips Hue startpakket?

het Philips Hue startpakket bestaat uit een Sensor, bridge en 2X E27 color. Dit pakket krijgt u binnen 4 tot 6 weken thuis na afsluiten van een contract met Essent. Na het afsluiten van het energiecontract heeft u 14 dagen bedenktijd ( om even te analyseren als u dat werkelijk wilt). Vergelijk dan nog eens energie en maak dan een bewuste keus.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

18 − zes =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0