Huawei P30 lite met Tele2 abonnement

nieuw toestel in doosEen nieuw toestel uitkiezen kan soms een heel gedoe zijn. Want er zijn zoveel toestellen van even zoveel merken. De meesten gaan voor de vlaggenschepen van Samsung en Apple. Maar er zijn ook consumenten die niet zo nodig de nieuwste iPhone of Samsung hoeven. Er zijn namelijk ook veel tevreden gebruikers onder Huawei telefoons. Daarom biedt GSMWeb ook deze aanbieding. De Huawei P30 Lite met Tele2 abonnement. Hiervoor kunt u onbeperkt bellen en sms versturen en u krijgt 7000 MB om te internetten en dat elke maand voor maar €23.

Huawei P30 Lite met Tele2 abonnement

Deze smartphone is dus erg vriendelijk geprijsd zoals u ziet. Geen €1000 voor een nieuwe telefoon. De losse aanschafwaarde van dit toestel ligt rond de €250. Dit toestel heeft een schermgrootte van 6.1 inch dus dat is best wel groot. De hoeken zijn afgerond en het scherm is een LCD. Er bevinden zich twee camera’s in dit toestel met een dieptesensor. De achterkant van dit toestel is van plastic. Dit kan iets anders aanvoelen dan een toestel met glazen achterkant. Maar als dat geen probleem voor u is dan is dit toestel ideaal. De Huawei P30 Lite met Tele2 abonnement kost u dan ook niet zoveel als wanneer u voor een ander merk toestel zou kiezen.

Heel veel opslagruimte met 128 GB

De opslagruimte daar valt wel veel voor te zeggen. Want deze is maar liefst 128 GB en dat is veel. Heeft u toch meer geheugen nodig? Dan kunt u aanvullend een extra geheugenkaart aanschaffen. De gewone camera kan foto’s van 48 megapixels schieten. Ook bevind zich een groothoeklens in dit toestel van 8 megapixels. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Peacock Blue. De looptijd van dit abonnement is twee jaar. De betaling van het toestel ligt op €8 per maand en kosten voor uw abonnement voor bellen, sms en data ligt op €15 per maand. Samen komt dat neer op 23 euro per maand.

Wordt het vandaag een nieuw toestel?

Heeft u interesse in deze Huawei P30 Lite met Tele2 abonnement? Klik dan op de aanbieding en u wordt direct doorverwezen naar de website van GSMWeb.nl. Daar kunt u desgewenst uw abonnement aanvragen. Wilt u uw huidige nummer behouden? Dan kunt u aangeven op het bestelformulier. Aanbiedingen.com plaatst vaker telefoons in combinatie met abonnement maar ook zonder. Wanneer u een los toestel aan zou schaffen dan kunt u ook sim only vergelijken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 + 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0