HP Elitebook AMD Pro €399

Een nieuwe laptop uitzoeken kan prima online. Daarom brengt Aanbiedingen.com u deze aanbieding onder de aandacht. Deze 14 inch Full HD laptop is zeer dun dus neemt weinig ruimte in. Een laptop is vooral handig als we wel een computer willen maar niet meteen een desktop. Daar komt een laptop dus voor in de plaats. De laptop neemt u zo mee naar uw werk of naar school. Dankzij de AMD Pro QuadCore processor doet dit beestje zijn werk perfect. HP wat staat voor Hewlett Packard is een fabrikant die goede laptops produceert. Nu deze HP Elitebook AMD Pro voor €399 kopen bij Laptops4all.

HP Elitebook AMD Pro €399 te koop bij Laptops4all.nl

Het werkgeheugen van de laptop is 8GB genoeg dus om mee te werken. Met een AMD Radeon R5 videokaart kun je prima uit de voeten met gamen en andere grafische toepassingen. Uiteraard is deze laptop voorzien van de gangbare poorten. Zoals 2 x USB 3.0 en 1 x USB C. Overigens heeft deze laptop geen dvd speler maar wel weer een webcam. Bij Laptops4all.nl koopt u gebruikte laptops. En deze HP Elitebook heeft dan ook de normale gebruikerssporen. De laptop werd gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dus op zoek naar een geschikte laptop? En vindt u het geen probleem dat deze gebruikt is? Dan kunt u de HP Elitebook AMD Pro voor €399 overwegen.

Extra’s bij deze laptop

Er is ook extra software aanwezig. Zoals Google Chrome, Mozilla FireFox, Libre Office en meer. Ook vermelden we dat er nog garantie van HP op rust tot en met half oktober 2020. Als u meer informatie wenst over deze laptop of wilt u het aanbod bekijken op de website van Laptops4all? Klik dan op de aanbieding hierboven. Dan wordt u direct doorverwezen naar de juiste pagina. Hier kunt u desgewenst uw bestelling plaatsen. Bestelt u voor 15:00u? Dan kan de laptop de volgende dag al bezorgd worden. Liever zelf de laptop komen bekijken kan ook. Dan kunt u een bezoekje brengen aan de winkel.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0