HP All in one inkjet printer €155

HP All in one inkjet printer €155
HP All in one inkjet printer €155

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb jij een nieuwe printer nodig voor thuis of misschien voor je zaak? Bij Expert.nl de HP All in one inkjet printer €155. Met een All in One printer bedoelen ze dat de printer naast kopiëren ook kan scannen en printen. Voorzien van een touchscreen display waarop je je taken kunt uitvoeren.

HP All in One inkjet printer €155

Een printer hebben we tegenwoordig vaker nodig voor allerlei taken. Of dit nu voor een opdracht van school is voor de kinderen. Of voor ons zelf. Deze HP All in One printer is ook voorzien van ADI, dat houdt in dat het een automatische document invoer lade heeft. Heb je bijvoorbeeld een contract met meerder pagina’s? Dan kun je de hele stapel in de document invoerlade leggen. Alle pagina’s worden dan gescand en gekopieerd. Geen gedoe meer met het optillen van de flatbed scanner lade.

Handig voor allerlei taken

Je kunt het gerust neerleggen en jouw proces starten. De capaciteit van de automatische documenten invoerlade is maximaal 35 vellen papier. Er kan ethernet kabel aangesloten worden zodat jouw printer verbonden is met jouw netwerk. Ook is deze printer klaar voor WiFi. Wat ook handig is is dat deze printer dubbelzijdig printen kan. Dit bespaart je weer papier. Dankzij het gebruik van HP instant ink bespaar je tot 70% op de inkt kosten.

Faxen naar bedrijven kan ook met deze printer

Deze HP All in One inkjet printer kan ook faxen. Dus is de printer ook ideaal voor een kantoor. Je kunt tot 13 pagina’s per minuut scannen of kopiëren. Documenten die je ontvangt via jouw smartphone en e-mail kun je ook rechtstreeks laten afdrukken met deze printer. Het maximaal afdrukformaat is A4. En het is een redelijk grote printer. Dus ben je op zoek naar een iets kleinere printer? Dan is deze misschien niet geschikt.

Deze HP printer bestel je bij Expert.nl. Aanbiedingen.com heeft de link alvast aangemaakt. Door op bekijk nu te klikken wordt je direct doorverwezen naar de website van Expert.nl. Daar kun je hem desgewenst bestellen. Bezorging is gratis.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0