Houdt het lichaam gezond met hulp van Vitstore.com!

Het is lichaam is als het ware de machine die ons gedurende ons leven draagt. En deze behoeft natuurlijk onderhoud. Hoe beter het lichaam lichaam is onderhouden des te beter de kwaliteit van het leven. De uitdaging is om de juiste middelen te vinden om dit doel te realiseren. Vitstore is toen opgericht om te voorzien in middelen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden.

Vitstore opgericht op basis van kernwaarden

Deze speciaalzaak is opgericht op basis van specifieke kernwaarden die moeten garanderen in de aanvoer van kwaliteitsproducten. De kernwaarden die aan de basis van de oprichten van Vitstore hebben gestaan zijn ondere andere:

  • Het gebruik van specifieke grondstoffen;
  • Grootste zorg bij het samenstellen van uw voedingssupplementen;
  • Productie volgens de strenge HACCP & GMP standaarden en ook andere Europese richtlijnen;
  • Ontwikkelen van producten volgens de laatste wetenschappelijke principes.

Deze kernwaarden hebben gemaakt dat Vitstore een begrip is in het ontwikkelen en vermarkten van ondere andere drogisterij- en gezondheisproducten.

Producten bij Vitstore

Vitstore blijft erbij dat u een gelukkig en gezond leven kunnen genieten. Met voldoende beweging en de juiste voeding houdt u het lichaam gezond. En met een paar extra’s als voedingssupplementen kunt u zeker wel de kwaliteit van het leven hoog houden. Vitstore heeft een ruim assortiment aan producten die u zullen helpen dit doel te bereiken. Het assortiment bestaat uit produchten voor onder andere het Hart & Bloedvaten, Darm & stoelgang, Nachtrust & Stress, Blaas & Prostaat, Weerstand & het seizoen. Ook voor Vitaminen & Mineralen is er een speciale sectie opgezet in binnen het assortiment. Daarnaast kunt u voor de kinderen ( multivitaminen en spiergroei)ook het nodige te vinden. U kunt nooit vroeg genoeg beginnen. Zelfs voor dieren kunt u ook het nodige halen. Vitstore

Bestellen & betalen via Vitstore

Vitstore heeft alles zo simpel als moeglijk gemaakt voor u om te bestellen en te betalen. Zodoende gaat de volgende stap ook sneller, namelijk het ontvangen en gebruik van uw spullen. U hoeft niet te twijfelen over betalingen die via Vitstore plaastvinden, want ze zijn 100% veilig ( website heeft versleutelde SSL verbinding). Daarnaast komen uw persoonlijke gegevens niet bij onbevoegde derden terecht. Op Vitstore.com mag u betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, AfterPay, Bancontact/Mister Cash en ook via Klarna ( betaling na levering). U kunt dus als klant zelf de betaalmogelijkheid kiezen die het best aansluit op uw situatie. Wordt dit uw eerste bestelling bij Vitstore? Dan krijgt u ook nog een extra korting van € 2,50. Bekijk het assortiment en bestel hetgeen u nodig heeft om het lichaam gezonder te maken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0