Hoge kortingen bij overstap naar Oxxio Telecom

Oxxio staat er wéér met een supervoordelige actie. Stap over naar Oxxio Telecom en geniet kortingen die zeker een verschil zullen uitmaken aan ’t einde van de maand. Oxxio is geen onbekende in Nederland, gezien hun verworvenheden op de energiemarkt. Veel Nederlanders hebben Oxxio reeds jaren als hun trouwe energiepartner en hebben ervaren dat er wél te besparen valt op duurzame energie. En nu geeft Oxxio dezelfde garantie als het gaat om telecomdiensten. Bespaar als klant van Oxxi gegarandeerd. Geniet hoge kortingen bij overstap naar Oxxio Telecom en bespaar aanzienlijk op de beste diensten. Neem ook uw energie direct mee in deze. Vergelijk energie en bespaar ook daar.  Oxxio alles in 1

Hoge kortingen bij overstap naar Oxxio Telecom

Oxxio is altijd op zoek naar een manier om een meerwaarde toe te voegen aan bestaande producten of diensten. Er worden bijvoorbeeld marktconforme scherpe prijzen gehanteerd, maar dan nog zoekt Oxxio altijd een ‘gaatje’ om uit de prijs te snijden. Vanaf 26 februari 2020 is er voor de mensen die wensen over te stappen naar Oxxio Telecom een hele mooie deal. Stap over, sluit een contract af bij Oxxio Telecom en geniet de volgende kortingen:

  • € 7,50 bij de overstap en keus voor Internet alléén;
  • Kies voor Internet & Televisie en geniet € 7,50 korting;
  • Ga voor de combinatie Internet, Televisie en Bellen en geniet € 10,- korting.

De aangehaalde kortingen krijgt u gedurende de eerste 6 maanden van uw contract na de overstap. Let u er dus goed op nadat u de overstap heeft gemaakt. Wanneer u eenmaal klant bent geworden van Oxxio Telecom, kunt u zelfs het besluit nemen om ook uw energie af te nemen van Oxxio Energie. U heeft dan ten eerste alles onder één dak en mag u daarna ook genieten van de verschillende combinatiekortingen enz.

Oxxio combinatievoordelen en meer

Het is in principe het meest ideale wanneer u alle vaste lasten onder één dak kunt plaatsen. Oxxio is één van de bedrijven die zo een organisatorische opzet heeft. U kunt uw Energie, Internet en TV & Bellen via Oxxio afnemen en profiteren van verschillende voordelen. Oxxio verrast klanten altijd met iets extra’s. U mag ten eerste tijdelijke kortingen verwachten bij het overstappen en ook nog ’t Combinatievoordeel die blijvend van aard is ( vanaf € 2,50 korting p/mnd). Stap in alles over en profiteer van het STAPELVOORDEEL. Hoe weet u als u in aanmerking komt voor dergelijke voordelen? Dat weet u al heel gauw door een simpele check op uw adres uit te voeren. Daarvoor heeft u nodig: postcode, huisnummer & toevoeging en de naam van uw huidige aanbieder. Ook mag u aangeven als u reeds klant van van Oxxio Energie (of niet). Al deze input zal bruikbaar zijn bij het checken op aanbod in uw gebied.

Zorgeloos overstappen met Oxxio

Oxxio gaat altijd voor een soepele overstap. Klanten worden steevast per e-mail op de hoogte gehouden van het proces ( vanaf aanmelding). Ook wordt u geholpen met het opzeggen van uw contract bij uw huidige aanbieder. U heeft de keus om zelf op te heffen met de Opzeghulp of de Overstapservice ( daarbij wordt het voor u gedaan). U krijgt na deze foramilteiten dan het installatiepakket tot aan huis toegstuurd ( meestal binnen 1 week vóór activatiedatum). Is de dag aangebroken? Dan kunt u met behulp van de ingesloeten instructies alles eenvoudig installeren. Ook hier merkt u de waarde van Aanbiedingen.com! Deze website brengt u altijd als eerst dergelijke acties, gewoon zodat u eerst uw voordeel kunt halen. Deze deal is zeker eentje die het proberen waard is.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zes + 12 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0