Helpt u Heel Holland Veilig maken, sluit u aan en maak kans op het winnen van een iPad

Criminaliteit is iets dat we niet willen, maar het is te verwachten waar u dan ook woont. Ook in Nederland wordt u geconfronteerd met diverse soorten van criminaliteit waaronder berovingen, diefstal en vandalisme. U wordt er direct of indirect ermee geconfronteerd. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat uw woonwijk wordt geteisterd door inbraken en maakt u zich zorgen dat u mogelijk ook slachtoffer kan worden. Is zeer ernstig te noemen, maar geen nood. Heel Holland Veilig heeft een plan bedacht in samenwerking met Securitas om Nederland veiliger te maken. En dat voor minder dan €1 op dagbasis. Dat is mogelijk ja, goedkoop en toch veilig! pushbericht 2

Veilig dankzij Heel Holland Veilig

Securitas en Holland Veilig hebben een goed uitgewerkt systeem die u ook kunt gebruiken ter beveiliging van uw kostbaar bezit. U kunt beveilging hebben voor minder dan €1,- per dag. Hoe werkt dat? Dat is simpel! U maakt een vrijblijvende afsprak waarbij u alles wordt uitgelegd. U mag in elk geval wel het volgende verwachten:

  • Een compleet geavanceerde beveiligingsinstallatie met aansluiting op een smartphone app
  • Toezicht middels een camerasysteem , alarmsysteem en service van de meldkamer
  • Assistentie door de alarmacentrale van Securitas

Deze promotie is om u bekend te maken met de mogelijkheden en potentie van deze samenwerking. Er zijn wel een paar voorwaarden verbonden aan deze promotie die  u wel zal moeten doornemen gezien u kans kunt maken op een iPad ter waarde van €409,-. Echt wel een unieke mogelijkheid om het veiligheidsgevoel op te krikken in Nederland. Laat u informeren. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

9 + een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0