Heel Holland Veilig:Beveilig uw huis of zakenpand voor minder dan €1,- en Win een iPad t.w.v. € 409,-

Veiligheid is altijd een gevoelige kwestie. Een ieder wilt in alle rust en comfort zijn of haar leven voortzetten, maar helaas zijn er altijd anderen die het willen verstoren. U kunt te maken hebben met diefstal of andere vormen van criminaliteit. Preventie en veiligheids maatregelen zijn  middelen die onaangename verrassingen kunnen beperken. U kunt bijvoorbeeld een beveiligingsinstallatie laten plaatsen ter monitoring van uw bezit. Precies dat mag u verwachten voor minder dan €1,- per dag bij Heel Holland Veilig. Hoe werkt dat precies?

Veiligheid en monitoring voor minder dan €1,- per dag!

Bent u reeds slachtoffer geworden van diefstal? Of wilt u dat juist voorkomen? Dan kunt u dat vanaf nu rekenen op een heel goed beveiliging- en monitoringssysteem. Voor minder dan €1,- per dag mag u rekenen op :

  • Een complete geavanceerde beveiligingsinstallatie met smartphone app
  • Cameratoezicht, een alarmsysteem en meldkamerservice
  • De opvolging van de ingekomen meldingen door de alarmcentrale van Securitas(snelle response)

Deze service kunt u zich ZEKER wel permiteren. Maakt u alvast een vrijblijvende afspraak. Staat dat vast? Dan maakt u kans om middels loting de winnaar te worden van een iPad ter waarde van €409,-. Beveilig en win. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 + twaalf =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0