Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen
Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch
1,650.00
Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch
Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch

1,650.00

Beschrijving

Heartsine 350P Buitenpakket Een Heartsine 350P buitenpakket kopen, eenvoudig en compleet. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over welke AED artikelen u, naast de Heartsine 350P AED, moet kopen. Wel zo gemakkelijk! Bij AEDmaster kunt u kiezen uit een drietal verschillende AED pakketten. Namelijk een AED binnenpakket, een AED buitenpakket en een AED flexibel pakket. Het betreft hier een AED buitenpakket.
Inhoud Heartsine 350P buitenpakket:Heartsine 350P AED (halfautomatisch)
Softcase
ARKY buitenkast
1x PadPak / elektroden voor volwassenen
AED stickerpakket (5 stickers)
Safeset (Reanimatiekit)
Het merk Heartsine Het AED merk Heartsine is in de zestiger jaren ontstaan en Professor John Anderson heeft hier een sleutel rol ingespeeld. Hij is destijds door het Royal Victoria Ziekenhuis benaderd om een mobiele defibrillator te ontwikkelen. Hierdoor was het voor het eerst mogelijk om een patiënt buiten het ziekenhuis te defibrilleren. Dit is tot op heden nog één van de grootste prestaties. De eerste echte AED is in 1981 in Noord-Ierland ontwikkelt. Pas in 1991 is het AED merk Heartsine, door John Anderson, opgericht. Hierbij ligt de expertise van de voorafgaande jaren ten grondslag. In 2001 was de eerste Heartsine Samaritan AED ontwikkeld en vanaf 2004 is deze ook voor het publiek toegankelijk en zodoende heeft AEDmaster het Heartsine 350P buitenpakket samengesteld. Geen pakket nodig? Dan is er ook een losse: Heartsine 350P is er ook de Heartsine 360P en de Heartsine 500P.
Advies van AEDmaster Koop het Heartsine 350P buitenpakket, omdat die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Zoals bijvoorbeeld; de IP-waarde en de compactheid. Dat kan een reden zijn om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Heartsine 350P buitenpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is dit AED pakket een zeer goede keuze! Een losse AED kopen kan natuurlijk ook!
AED kopen met hulp? U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Heartsine 350P buitenpakket. Terug naar AED overzicht.
AED artikelen Heartsine 350P buitenpakket:AED pakket
AED aanschaffen, waar moet u om denken?
Wat betekent Automatische Externe Defibrillator?
Nieuwe Wetgeving AED, vanaf 2020
Vol- of halfautomatische AED
AED trainer
AED Afkorting

Extra informatie

Specificaties: Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch

Brand

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Heartsine 350P Buitenpakket Half automatisch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − vijf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0