Hans Anders 30% korting op je eerste lenzen

lenzenVoor het eerst lenzen nemen? Hans Anders 30% korting op je eerste lenzen. Ben je bij de contactlensspecialist of oogspecialist geweest en blijkt dat je lenzen nodig hebt? Dan is dat natuurlijk even wennen. Daarom biedt Hans Anders je deze voordelige aanbieding. Moet je nog naar een specialist omdat je zicht wat minder is geworden? Dan kun je ook direct naar Hans Anders gaan voor een gratis oogmeting en advies.

Hans Anders al jaren bekend als oogspecialist

Niet iedereen vind een bril geschikt en kiest daarom voor lenzen. En lenzen kunnen in veel gevallen handiger blijken. Zoals tijdens het sporten, want dan kan een bril toch wel onhandig blijken. Elk oog is anders, de ene heeft plus en de andere heeft min. Je kunt ook nog cilinders in de ogen hebben. Dan kunnen torische lenzen een uitkomst bieden. Daarom is een oogmeting ook belangrijk. Zodra de oogmeting klaar is kan een specialist je aanvullende informatie bieden.

Hans Anders 30% korting op je eerste lenzen

Deze actie is dus bedoeld voor mensen die voor het eerst lenzen gaan dragen. Om te proberen kun je dus de je eerste set lenzen van Hans Anders proberen. Denk je na dertig dagen dit is toch niets voor mij? Dan krijg je het aankoopbedrag terug. Het gaat hierbij om maandlenzen. Lenzen zijn er in verschillende categorieën. Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen of multifocale lenzen. Omdat ieder oog dus anders is. Hans Anders biedt in deze deal de Easy Wear lenzen met korting aan. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. De voorwaarde is ook dat je nog nooit eerder lenzen hebt besteld bij Hans Anders. Het is dus één keer per klant. Geen behoefte aan lenzen? Dan kun je ook kiezen uit een groot assortiment aan brillen.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 − twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0