Halfpension, logies of toch all inclusive?

Reizen

Reacties uitgeschakeld voor Halfpension, logies of toch all inclusive?

Hotel Halfpension, logies of toch all inclusive?

Als u een overnachting in een hotel boekt, heeft u vaak keuze uit verschillende verblijfsvormen. Veel Nederlanders kiezen voor logies en ontbijt. Echter kunt u ook kiezen voor een uitgebreider pakket. All inclusive is de meest uitgebreide optie. Waar kiest u voor?

Hotel vergelijken?

Wilt u ook niet te veel betalen voor uw hotel? Start dan direct met hotels vergelijken. Iedere dag wordt onze website vernieuwd met nieuwe aanbiedingen.

Wat kiezen Nederlanders het liefste?

De meeste Nederlanders kiezen voor logies en ontbijt. Ongetwijfeld heeft dit ermee te maken dat men dan wel kan ontbijten én vervolgens op pad kan op hun vakantiebestemming. U kunt dan ook gerust eens buiten de deur eten. Echter wordt logies en ontbijt wel opgevolgd door all inclusive. Veel Nederlanders vinden het bijvoorbeeld ook prettig om in all inclusive hotels te zetten. In verscheidene landen werkt men met dit concept. Vooral Turkije is daar natuurlijk een bekende aanbieder van. Ook in andere landen, zoals Griekenland en zelfs de Dominicaanse Republiek werkt men met dit concept.

Logies en ontbijt

Indien u alleen een overnachting boekt, heet dit ‘logies’. Kiest u er echter ook voor om te ontbijten in hotel? Dan spreekt men over logies en ontbijt. In enkele hotels kunt u ook een half- en volpension bijboeken. In dat geval kunt er bijvoorbeeld ook lunchen of dineren.

Halfpension

Halfpension wil zeggen dat zowel de overnachting als het ontbijt en het diner erbij inbegrepen is. De maaltijden worden doorgaans op vaste tijden verzorgd en vaak wordt het opgediend in een buffetvorm. Deze vorm is vooral fijn als u graag in de avond bij het hotel eet. Verwacht u echter een lokaal restaurantje op te zoeken in de avonduren? Dan is logies en ontbijt al voldoende.

Volpension

Bij volpension zijn daadwerkelijk alle maaltijden inbegrepen. Niet alleen het ontbijt en het avondeten is hierbij inbegrepen, maar ook de lunch is inbegrepen.

All inclusive

Tot slot kunt u ook nog kiezen voor all inclusive. Voor een vaste prijs kunt u van al het eten en drinken genieten. U kunt dus ook de gehele dag door non-stop drankjes drinken bij de bar. Op ieder moment kunt u genieten van een tussendoor snack en daarmee bent u dus ook van alles voorzien. Vaak zijn bepaalde activiteiten vanuit het hotel ook nog eens inbegrepen. Alles wat u nodig heeft!

Vakantie aanbiedingen?

Wilt u profiteren van een scherpe vakantie aanbieding? Bekijk dan ons overzicht met vakantie & reizen aanbiedingen. Regelmatig treft u hier scherpe deals. Ook kunt u een flinke korting krijgen bij verscheidene campings.

Reisverzekering

Gaat u op reis? Vergeet uw reisverzekering niet. Daarmee verzekert u uzelf tegen risico’s die u niet kunt dragen tijdens uw vakantie. Het is wel zo prettig als u zonder een bezorgd gevoel op reis gaat. Zo worden onder andere medische kosten vergoed, kunt u contact opnemen met de alarmcentrale van uw reisverzekering en bent u verzekerd tegen onvoorziene kosten. Een reisverzekering sluit u al af voor enkele euro’s.