VerlopenHalfords e-bikes deals met leuke gratis cadeaus

Halfords.nl
Halfords e-bikes deals met leuke gratis cadeaus
Halfords e-bikes deals met leuke gratis cadeaus

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb je al altijd een e-bike gewild? Aanschaffen dan! Maar waar? Bij Halfords natuurlijk! Profiteer van de Halfords e-bikes deals met leuke gratis cadeaus. Het is inmiddels bekend dat Halfords heel goede e-bikes verkoopt en dat tegen heel voordelige prijzen. Dan nog probeert Halfords het aantrekkelijker te maken. Dat gebeurd door op regelmatige basis acties te lanceren. Wat doe jij dan als klant? Kijken als er iets tussen ligt en gewoon bestellen. Er is altijd is leuks aan verbonden bij Halfords ( superscherpe prijs of cadeaus). Welke acties zijn de komende periode van kracht? Lees even mee.

Vogue fiets

Halfords e-bikes deals met leuke gratis cadeaus

Tot en met 21 juni 2020 doet Halfords extra gul bij de aanschaf van 2 e-bikes. Gedurende deze periode zijn er twee (2) acties van geldig die te maken hebben met e-bikes. Bij de aanschaf van 2 e-bikes kom jij als klant namelijk in aanmerking voor een GRATIS cadeau.

Wat voor cadeaus krijg je? De acties bij de aankoop van 2 e-bikes bestaat uit 2 delen. Je mag kiezen als cadeau een gratis kinderfiets met een waarde tot €150,- of een gratis fietsendrager. Deze gratis items vertegenwoordigen zeker een bepaalde waarde en je mag zelfs kiezen wat jij vindt dat nodig is. Ga je voor een kinderfiets of liever voor de fietsendrager? It is all up to you!

Is een elektrische fiets nodig?

Vroeger was de perceptie er dat een e-bike alleen voor mensen met een beperking of ouderen bestemd was, maar dat is al een tijdje gewijzigd. Inmiddels bezitten mensen van verschillende leeftijden zo een e-bike. Waarom? Ommdat het gewoon gemakkelijk is om bijvoorbeeld grotere afstanden af te leggen of om je minder in te spannen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bezweet op de plek van bestemming aan te komen. Halfords gunt verder een ieder het bezit van een e-bike. Vandaar dat ze verschillende modellen leveren vanaf €999,- tot over de €3000,-. Het ligt eraan wat je wenst qua performance en andere gemakken.

Hoe weet jij welke e-bike past bij jou?

Daarvoor zal je  een proefrit moeten maken. Zo zal jij zelf kunnen bepalen als je gaat voor een e-bike met een voorwielmotor of  een fiets met een middenmotor. Daarbij valt te kiezen uit verschillende topmerken waaronder Popal, Bosch, Vogue, Shimano en Troy. Kies een dag waarop er flinke wind is voorspeld en ga maar lekker uitproberen.

Bestel online bij Halfords

Het is ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen bij Halfords. Je bekijkt het assortiment aan modellen uitgebreid en mag rekenen op advies van de medewerkers die er zijn om vragen te beantwoorden. Bestellen online is gemakshalve goed, maar je mag rekenen op de service en eventuele adviezen  na de aanschaf. Is jouw bestelling voor 12:00 uur geplaatst? Dan mag jij dezelfde dag nog de verzending van je e-bike tegemoet zien.

Houdt je gezond en fit! Blijf bewegen. Aanbiedingen.com maakt acties zichtbaar , waardoor jij op de hoogte blijft van de aanbiedingen. Iets voor jou? Bestellen maar.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twaalf + vijftien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0