Haal uw wintersport accessoires bij Poederbaas.com

De zomervakantie is nagenoeg voorbij. Weer tijd om ons voor te bereiden op de koudere herfst-/wintermaanden.  Het wordt sowieso kouder, maar dat wilt niet zeggen dat het saaier wordt. De tijd voor de wintersport is dan aangebroken. Goed geluid heh? Deze groep sporters is een heel grote groep bij elkaar. Er zijn genoeg skieërs en snowboarders die staan te hunkeren naar de koude maanden. Ze kunnen niet wachten om het witte ijs een beetje kleur te geven. Ook bij deze sport zien we van de mooie kleurige outfits die speciaal uit de kast gehaald worden. Bent u ook van die groep die houdt van kleurige fleurige outfits en accessoires? Dan wordt het tijd om uw collectie even te checken. Moet het nodig aangepast worden naar de tijd? Dan kan Poederbaas.com u goed van dienst zijn met onder andere accessoires. Poederbaas

Maak een ‘statement’ met accessoires van Poederbaas.com

Poederbaas.com heeft zeker affinitiet met de wintersport. Vanaf 2010 levert Poederbaas op een unieke manier een bijdrage aan de wintersport. Ze staan namelijk bekend om het feit dat ze met de handgemaakte kleurige mutsen hebben verspreid op grote schaal onder de wintersporters. Eerst gewoon vanuit de rugzak, maar nu ook online. Het maakt dus niet uit waar van Nederland of Europa u zit, het kan besteld worden. Het assortiment van Poederbaas bestaat verder ook nog uit kleurrijke thermo kleding, neckwarmers, skisokken en andere accessoires.

Hoogwaardige materialen maken uitstekende producten

De mutsen en andere hoofbanden worden gefabriceerd uit hoogwaardige acrylische materialen die heel sterk zijn, niet schilveren en desondanks een zacht gevoel hebben. Deze materialen zijn water- en windwerend en zijn ook nog UV bestendig. Voor de rest zijn ze beter in staat warmte vast te houden, beter dan wol zelfs.  Ook is het jeukerig gevoel dat te merken is bij wol compleet weggewerkt. Genoeg voordelen ten opzichte van wol dus. De kleding wordt gefabriceerd uit katoen( hoorgwaardig organisch katoen). Het organisch katoen wordt geplant zonder gebruik van syntetische chemicalien die doorgaans in de landbouw gebruikt worden. Geen schade aan het milieu dus. Dat is de bijdrage die Poederbaas levert aan het behoudt van de biodiversiteit. Shop at Poederbaas and become part of the family. May de Powder be with you!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig − 14 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0