Haal uw jeans & meer bij Kings of Indigo!

Kings of Indigo wenst zich ook bij u bekend te maken. Deze brand is ruim acht jaren terug opgezet met het doel om kwaliteits kleding te produceren zonder schade aan het milieu te brengen. De bedenker achter Kings of Indigo, Tony Tonnaer, wilde met zijn brand tonen dat het wel degelijk mogelijk is om goede kwaliteit op te leveren zonder grondstoffen uit te putten. Deze brand heeft door de jaren heen steeds manieren gevonden om de mode wereld te bekoren met hun toepassing van innovatie en duurzame productie methodiek. Kings of Indigo blijft dus voortdurend uitkijken naar manieren milieuvriendelijke producten aan u te brengen. Kings of Indigo

Beide werelden van denim in één

Kings of Indigo kent denim. En houdt natuurlijk rekening met wat de consument leuk en goed vindt. Vandaar dat deze brand het beste van beide werelden heeft opgenomen in hun collectie. In het assortiment vindt u sowieso denim die de sterke karakteristieke eigenschappen hebben van de pure Japanse denim. Daarnaast is er ook denim die de pure stevigheid van de klassieke Amerikaanse ‘Blue Jeans’ weergeeft. Alle kledingstukken van Kings of Indigo hebben zeker wel één overeenkomst, ze zijn ontworpen om de test van de tijd en gebruik te doorstaan.

Haal uw jeans & meer bij Kings of Indigo!

Het assortiment van Kings of Indigo strekt zich veel verder dan denim (jeans) alleen. Dames, heren en zelfs kinderen vinden uitgebreide collecties aan shirts, T-shirts, jackets, shorts, broeken, rokken & jurken en jumpsuits. Daarnaast zijn er ook accessoires te halen die uw outfit verder compleet zullen maken. En natuurlijk de oerdegelijke, maar toch stijlvolle jeansbroeken die Kings of Indigo met alle trots produceert. Bij deze de kennismaking indien u nog niet wist dat deze brand er bestaat. Bekijk de store en maak u bekend met het assortiment. De prijzen zijn zeer scherp en het betalen gaat simpel via iDeal, Paypal of Credit card ( Visa en Mastercard). Aanbiedingen.com houdt u zeker op de hoogte van verdere acties die Kings of Indigo zal lanceren binnenkort.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + twintig =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0