VerlopenHaal je zomervoordeel in de Libelle Shop

Haal je zomervoordeel in de Libelle Shop
Haal je zomervoordeel in de Libelle Shop

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Libelle staat bekend als een heel informatief en creatief blad. Dat is hét product waarmee Libelle althans is gestart toen. Nu is het een heel andere wereld en om mee te gaan moet je groeien. Libelle heeft dat gedaan en heeft nu tal van andere producten. De Libelle Shop is een heel goed voorbeeld van. Door de jaren heen heeft Libelle altijd een leuk cadeautje gegeven bij het afsluiten van abonnementen. Daarbij zijn ze verschillende partnerschappen aangegaan met verschillende merken die voor onder andere de cadeautjes gezorgd hebben. En dat kunt u terugvinden in de Libelle Shop tegen scherpe prijzen. Maak het jou bekend en haal je zomervoordeel in de Libelle Shop (tot maar liefst €400,- in kortingen).

Libelle Shop zomeraanbiedingen

Haal je zomervoordeel in de Libelle Shop (maar liefst €400,-)

Libelle heeft verschillende producten die ze wensen te delen. Deze zijn onder andere producten die te maken hebben met Mode & Beauty, Musical & Theater, Vakantie & Dagjes Weg en de andere Libelle Favorieten. Genoeg producten om in te kopen of om iemand mee te verrassen.

De zomer is in aantocht en de Libelle Shop zal in dat kader heel veel afprijzingen doorvoeren. Wat denk je van een Shabbies Amsterdam Schoudertas voor €99,95 ? Dat is zeker een prijspakker, want het kost normaal €199,95. Houdt je van grillen? Wil jij voor in de zomer je eigen grill? Dan mag je in de Libelle Shop je eigen Grill Guru Grillerette + Grill Guru boek kiezen. Dat kost nú €84,95 ( normaal €109,95). Zo zijn er tal van andere producten die u bekijken en bestellen online. Deze actieperiode duurt tot en met 5 juni 2020.

Libelle helpt mee aan een plezierige zomer

We verlangen allemaal wel naar de zomer. De afgelopen periode is zwaar geweest voor ons allemaal en we verlangen zeker naar een beetje ontspanning. Lekker voorzichtig genieten. De Libelle Shop heeft een campagne gelanceerd die je zal helpen om het uiterste te halen uit de aankomende zomermaanden. Bestel vanaf nu online uw producten uit de Libelle shop. Je kan zomervoordelen halen die oplopen tot maar liefst €400,- korting.

Aanbiedingen.com brengt je dagelijks verschillende deals die ongetwijfeld voordelig zullen zijn. Bespaar op kosten en diensten door kritisch alle deals te bekijken en te vergelijken. Bespaar aanzienlijk door deze site dagelijks te volgen online.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + negen =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0