GSMweb T-Mobile Sim Only onbeperkt min en sms 5000MB €16 p/mnd

GSMweb.nl
GSMweb T-Mobile Sim Only onbeperkt min en sms 5000MB €16 p/mnd
GSMweb T-Mobile Sim Only onbeperkt min en sms 5000MB €16 p/mnd

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

GSMweb heeft een uitgebreid assortiment aan sim only deals zo ook deze deal van T-Mobile: Onbeperkt bellen en sms’en en 5000MB internet voor slechts €16 per maand. Een sim only is de beste keuze wanneer u graag wilt besparen op op uw abonnementskosten. Met uw huidige telefoon kunt u dan gebruik maken van dit aanbod. Hierbij maakt u ook gebruik van T-Mobile samen en dat betekent dat een eigen T-Mobile groep kunt aanmaken. In deze groep voegt u andere T-Mobile abonnees toe en jullie ontvangen ieder een korting van €5 per maand. U kunt tot 5 andere gebruikers van T-Mobile toevoegen.

Hoe snel wordt mijn simkaart geleverd?

GSMweb is snel want wanneer u dit contract aanvraagt voor 16:45 vandaag? Dan wordt de simkaart morgen al bij u bezorgd. GSMweb is een online webshop dat abonnementen met en zonder toestel aanbiedt. U kunt bij GSMweb kiezen voor de volgende providers: T-Mobile, Tele2, KPN, HollandsNieuwe, Telfort, Ben en Vodafone. De online webshop is beoordeeld met een 8.8 op Google en op Trustpilot met een 8.6. Ook voor zakelijke abonnementen kunt u terecht bij GSMweb.

Online overstappen naar een sim only provider gaat sneller dan u denkt

Het handige aan het online afsluiten van een sim only abonnement is dat u niet te maken heeft met papieren. U vult online uw gegevens in en ondertekend deze vervolgens. Inscannen en versturen via email of contactformulier is zo gedaan. Wist u bijvoorbeeld dat u al 4 maanden van tevoren uw abonnement kunt verlengen bij T-Mobile? Dus bent u toe aan iets anders en wilt u graag nog meer besparen op uw sim only abonnement? Bekijk dan alle sim only deals en stap direct over via Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0