VerlopenGroene Coleman koepeltent dagdeal €79,99

Groene Coleman koepeltent dagdeal €79,99
Groene Coleman koepeltent dagdeal €79,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je van plan dit jaar te gaan kamperen? En wil je dit doen in een tent? Bekijk dan deze Groene Coleman koepeltent dagdeal nu €79,99. De tent zet je binnen een mum van tijd op. Want het is voorzien van een handig ring en pin systeem en boogstokken van fiberglas. Er is aan alles gedacht want de tent is voorzien van ventilatie gaten.

Groene Coleman koepeltent dagdeal €79,99

De tent biedt ruimte voor drie personen en is gemaakt van een sterke PU coating, verder is de tent vlamvertragend en beschermd het tegen UV straling. De naden zijn getaped dus er is minder kans op scheuren. De binnentent is van polyester gemaakt en er bevinden zich ritsen met een dubbele runner. Deze tent kun je gemakkelijk vervoeren. Slapen jullie er met zijn tweetjes in? Dan biedt deze tent genoeg ruimte.

Herinneringen aan kamperen toen we jonger waren

We hebben vast allemaal wel eens een keer gekampeerd vroeger. En herinneren ons wel dat we s’avonds bij het licht van een kampvuur gezellig zaten te kletsen. Nog leuker was het dat er meerdere mensen op de kamping waren. Dus een tijd om andere mensen te ontmoeten. In Nederland hebben we meer dan genoeg kampings waar we kunnen kamperen. Huur een sta plaats voor bijvoorbeeld een paar dagen en geniet van de natuur om je heen.

Vakantie aanbiedingen op Aanbiedingen.com

Zo biedt Aanbiedingen.com vaak vakantie aanbiedingen. Bekijk eens de aanbiedingen van de Sprookjescamping. Daar kun jij je nieuwe tent gerust opzetten. En voor de kinderen des te leuker. Je bevind je daar zoals de naam al zegt in een heus sprookje. Velen zullen de zomervakantie 2020 het liefst in Nederland willen doorbrengen. Dat voelt toch wat veiliger in verband met de Coronacrisis. En waarom ook niet? Heerlijk kamperen in Nederland moet je ook weer eens gedaan hebben toch?

Je kunt er altijd tijdens je kampeervakantie op uit gaan. Of dit nu met de fiets is of met de auto. Genoeg plekken die je bezoeken kunt. Ga eens een dagje over de grens uiteraard wel met de regels omtrent Corona in je achterhoofd natuurlijk. Dus ben je klaar om de Groene Coleman koepeltent te bestellen? Klik dan op bekijken en je komt direct op de juiste pagina voor de koepeltent terecht.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × een =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0