Greenchoice aanbieding: 1 jaar €108,83 p/mnd*

Begaan met het klimaat en van plan over te stappen op groene stroom? Bekijk de Greenchoice aanbieding dan eens: Op basis van een verbruik van 2500 kWh en 1100 m3 betaalt u bij Greenchoice €108,83 per maand. Geen poespas verder want de overige kosten zoals netbeheer en andere kosten zijn gewoon inclusief. 

Windenergie en bosgecompenseerd gas

Greenchoice levert bij dit contract 100% wind uit Nederland en u krijgt bosgecompenseerd gas geleverd. Dat noemen wij nu echt duurzaam, qua duurzaamheid is Greenchoice dan ook geroepen tot Beste uit de test. Greenchoice regelt vervolgens uw overstap gratis en na het aanmelden heeft u nog 14 dagen de tijd om u te bedenken.

Nog altijd de beste uit de test volgens de Consumentenbond

Greenchoice wordt niet alleen als beste getest op duurzaamheid maar ook op service en klantgerichtheid. Deze duurzame energieleverancier gaat dan ook al heel lang mee op de Nederlandse energiemarkt. Zij waren de eerste energieleverancier die groene stroom begon te leveren in 2001. En sinds die tijd zetten zij nog altijd voor de volle 100% in om van ons klimaat een duurzaam klimaat te maken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − zeventien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0