Gratis verzending op nieuwe collectie OPEN32

OPEN32 , dé multibrand fashionstore waar dames en heren gerust naar toe kunnen om hun kleding aan te schaffen. Zulks mag u doen in de fysieke winkels, die alles binnen een ruimte van 32 vierkante meter tentoonstellen of online. Dat is geheel volgens concept en om de ontstaansgeschiedenis te memoreren. Ooit gestart als een boetiek voor rib-en jeansmode, is deze zaak inmiddels gegroeid naar een zaak die uitgebreide kledingscollecties van verschillende merken verkoopt. OPEN32 staat open voor een ieder die er wilt shoppen. Neem een kijkje online of in de 70-tal fysieke winkels die gevestigd zijn in NL of BE. Laatste nieuws: de nieuwe collecties zijn geplaatst ter verkoop bij OPEN32. Interesse? bekijk en shop vandaag nog. U geniet Gratis verzending op de nieuwe collectie OPEN32.  Open32

Gratis verzending op nieuwe collectie OPEN32

OPEN32 maakt bij deze bekend dat de allernieuwste collectie binnen is. De nieuwste items van populaire en degelijke merken waaronder: Madnes, Levi’s, Tommy Jeans, G-Star RAW, PME Legend en Silvercreek zijn binnen tegen scherpe introductieprijzen. Kleding of accessoires nodig? Shop dan extra voordelig bij OPEN32. Het is zeker nodig dat u op de hoogte wordt gehouden van de toevoegingen aan ’t assortiment. Anders mist u gegarandeerd kansen om dus voordelig in te kopen. Naast de scherpe introductieprijzen mag u ook nog van iets extra’s profiteren. Indien u aankopen doet bij OPEN32, krijgt u volledige kwijtschelding van de verzendkosten. Met andere woorden: er is Gratis verzending op nieuwe collectie bij OPEN32. Het is een tijdelijke geste die OPEN32 doet, dus wees er snel bij. Elke besparing is een welkome!

Wie u ook bent, wat uw stijl ook is…

OPEN32 kent geen discriminatie. Een ieder is welkom om te shoppen.Soms denkt u dat uw stijl niet vertegenwoordigd is, maar OPEN32 bewijst het tegendeel. Het maakt niet uit wat uw voorkeur in kledingstijl is, OPEN32 heeft altijd een mode-oplossing gereedstaan die bij u past. Pro9beer het, u zult er geen spijt van hebben. Wees welkom bij OPEN32! Aanbiedingen.com heeft het tot een ware missie gemaakt om u ELKE DAG een paar nieuwe acties te tonen. Het maakt niet uit als het energie deals, acties op kleding of voordelige uitjes/vakanties zijn. Deze site is het waard om te volgen, er is altijd een voordeel voor u weggelegd.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0