Gratis verzending Marc O’Polo tot zondag

Marc O’Polo is trendzetter op mode gebied. Als het gaat om neo-moderne ‘vrije tijdskleding’ is er geen betere zaak om te volgen. Deze zaak heeft de reputatie om altijd iets nieuws mee te nemen in collecties. U weet dus bij voorbaat al dat u iets speciaals mag verwachten elke keer weer. Naast kleding voor dames en heren heeft Marc O’Polo ook nog linnen voor de badkamer en de keuken. Ook daar kunt u Marc O’Polo een ingang geven in uw dagelijks leven. Bestel wat u nodig heeft en geniet gratis verzending bij Marc O’Polo tot zondag.  Marc OPolo actie

Gratis verzending Marc O’Polo tot zondag

Tot en met 15 maart 2020 mag u profiteren van GRATIS verzending. Dit is weer een geste van Marc O’Polo om u een beetje te laten besparen op kleding en linnen ( badkamer & keuken). De kosten voor verzending kunt u dan rustig meenemen in uw budget om mee te shoppen online.

Marc O’Polo heeft hart voor de natuur

Dit merk heeft een bepaalde verantwoordelijkheid op zich genomen om producten voort te brengen zonder schade toe te brengen aan het milieu. Daarnaast is het van belang voor Marc O’Polo om economisch en sociaal gebied ook een bijdrage te leveren. Door een constante focus proberen ze dit proces gaande te houden.

Ett Hem, Marc O’Polo Home

We weten dat Marc O’Polo op de kledingsmarkt goed zit, maar ze slaan hun vleugels uit. Reeds geruime tijd voorziet Marc O’Polo ook in linnen voor ‘t bad, keuken en nu ook accessoires en keukentextiel. De toevoegingen zijn zoals we gewend zijn van Marc O’Polo geinspireerd door de Zweedse herkomst van dit merk. Ze zijn dus tijdloos/universeel in ontwerp en vormgeving. Laat Marc O’Polo toe in uw leven. Aanbiedingen.com ziet deze actie van Marc O’Polo als een extraatje om van te profiteren. U mag ten eerste voordelig shoppen op kleding, linnen, keukentextiel en accessoires en dan deze zonder kosten tot aan huis verwachten ( gratis verzending).

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 + 16 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0