VerlopenGratis tafellamp bij aankoop Flos artikelen

Dmlights.nl
Gratis tafellamp bij aankoop Flos artikelen
Gratis tafellamp bij aankoop Flos artikelen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Aan het inrichten? Nog geen lampen en/of andere verlichtingselementen aangeschaft? Bezoek dan ook even de webwinkel van dmLights. Deze zaak heeft een zeer uitgebreid assortiment aan onder andere binnenverlichting, LED-verlichting en ook installatiemateriaal ter uwer beschikking. De komende dagen wordt je ook nog verwend door dmLights, want je ontvangt een gratis tafellamp bij aankoop van Flos artikelen. Er zijn een paar geselecteerd die meedoen aan de actie. Ga je ven kijken wat er te halen valt?

mayday lamp konstantin grcic flos 3

Gratis tafellamp bij aankoop Flos artikelen

Je mag weer profiteren van een te gekke actie van dmLights. Deze actie is er eentje waarbij het merk Flos in de ‘spotlight’ wordt geplaatst. Hoe werkt het dan? Tot en met 2 september 2020 mag je bij de aankoop van geselecteerde Flos artikelen een GRATIS Flos May Day tafellamp tegemoet zien. Deze heeft een winkelwaarde van €110,- en deze krijg je dus cadeau. Wel moet je snel wezen, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt ( en ook max. 1 geschenk per bestelling).

Geselecteerde Flos verlichting in de aanbieding

Voor deze actie heeft dmLights een paar speciale items gekoppeld die zeker een andere uitstraling zullen geven aan de ruimte waarin ze zullen staan. Bekijk bijvoorbeeld de Flos Arco Terra Roestvrije lamp (€1912,43), de Flos Superloon FL F6630030 (€3391,39), de Flos Taccia Glass Zwart (€1784,94) of de Flos Captain Flint FL F1530030 ( €1147,47). Natuurlijk zijn er nog tal van voorbeelden die we zouden kunnen aanhelen, maar dat was slechts bedoeld om je een idee te geven van de kwaliteit. Ga verder op onderzoek uit en ontdek de waarde van deze lampen. Bij dmLights vindt je alleen het beste van het beste op het gebied van verlichting.

Waarom shoppen bij dmLights?

DmLights is nagenoeg de enige zaak die qua verlichting zoveel kan aanbieden. Het assortiment bestaat uit meer dan 4.500 artikelen aan verlichting tot aan installatiematerialen. Heb je vandaag besteld? Dan mag je rekenen op een leveringstijd van ten hoogste 2 werkdagen ( hangt van de op handen zijn de voorraad af). Advies nodig? Geen probleem! De specialisten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden ( zowel voor als na de aankoop). Dit zijn slechts een paar voordelen die je zal genieten als je zaken doet met dmLights.

Deze actie van dmLights zul je exclusief zien op aanbiedingen.com. Maak gebruik van dit voorrecht en bestel vandaag nog. Je nieuwe GRATIS Flos lamp wordt je daarna opgestuurd.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0