Gratis Stella brochure met korting tot 40% op Stella E-bike

Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het is een ideaal vervoersmiddel. Handig als u elke dag vele kilometers moet afleggen, maar bijvoorbeeld geen rijbewijs heeft. Ook ouders schaffen steeds vaker een elektrische fiets voor hun kinderen aan. De elektrische fiets kan ook als gewone fiets gebruikt worden namelijk. Stella is u waarschijnlijk wel bekend van tv. Leontien van Moorsel die de reclames siert op een elektrische fiets. Stella fietsen biedt nu de gratis Stella brochure met korting tot 40% op de Stella E-bike.

Gratis Stella brochure met korting tot 40% op Stella E-bike

De brochure wordt meer dan 50.000 keer aangevraagd door geïnteresseerde consumenten. De brochure omvat dan ook 40 pagina’s die de toekomstige koper kan inspireren. De elektrische fietsen van Stella blijken de best geteste fietsen van Nederland te zijn. En een toekomstige eigenaar krijgt maar liefst tot 5 jaar garantie op zijn E-bike. De E-bikes van Stella zijn er voor dames en Heren. Maar tieners kunnen er ook terecht voor een stoere Transport bike. Gratis Stella Brochure met korting tot 40 op Stella E bike

Verschillende soort E-bikes in het aanbod

Zo zijn er ook Mamafietsen opgenomen in het assortiment. Voor een ieder dus voldoende keuze. De aanschaf van een E-bike is natuurlijk wel een dingetje. Maar wist u dat u al een Stella E-bike heeft vanaf €999? Als u moeite heeft met een keuze maken dan kunt de E-Bike keuzehulp gebruiken. En een proefrit is natuurlijk altijd mogelijk. De aanschaf van een elektrische fiets kan verschillen, en hangt samen met bepaalde factoren.

Wat komt er allemaal kijken bij een E-bike? Dit leest u in de brochure

Ook dient de E-Bike verzekerd te worden, aangezien een E-bike toch wel populair roversgoed is. Daarom is het vooral aan te raden als u een aanschaf overweegt om de gratis Stella brochure te bestellen. Hierin worden tips gegeven. Zoals welke kosten u mag verwachten bij de aanschaf van een E-Bike. Denk aan de energiekosten van het laden van de accu, de verzekering maar vooral ook het onderhoud. Stella Verrast biedt tot 40% verrassingskorting bij de aanschaf van een Stella E-bike. Het gaat hierbij om een tijdelijke actie. Dus bestel snel de Stella Brochure en wie weet fietst u binnenkort op een heuse Stella E-bike. Klik op gebruik aanbieding op deze pagina van Aanbiedingen.com en vul uw gegevens in. De gratis brochure ontvangt u dan snel in de brievenbus.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 − 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0