Gratis Shabby tas bij VT wonen abonnement

VT wonen en gratis shabby tasNu een gratis Shabby tas bij VT wonen abonnement verkrijgbaar. In de kleuren Cognac en Zwart. Het abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Daarvoor ontvangt u dus de gratis Shabby tas en 15 maal het blad VT wonen in de bus. Dit kleurrijke maandblad staat boordevol tips voor het interieur in verschillende stijlen. U betaalt voor dit abonnement €89 voor een jaarabonnement.

Gratis Shabby tas bij VT wonen abonnement

VT wonen wordt door velen dan ook gebruikt als naslagwerk. Bijvoorbeeld omdat ze hun woning willen verfraaien. Hele handige DIY tips van A tot Z die helpen bij het updaten van uw woning. Vaak missen we de inspiratie om de slaapkamer om te toveren tot een Wellness oord. En VT wonen biedt dan een handig handje me. Of wat te denken van de badkamer? Voeg een aantal prachtige accessoires toe en een nieuw likje verf. Daarmee tovert u deze ruimten om.

Doe inspiratie op en kijk mee bij iemand binnen

Ziet u een leuke vaas of vloerkleed in de VT wonen? Dan kunt u ook bekijken waar ze aangeschaft kunnen worden. En volg ook het binnenkijken. Hierbij biedt een bewoner een kijkje in zijn verbouwde woning. Weer genoeg tips voor inspiratie ouden we zeggen. Maar ook handige zelfmaaktips. Zoals van sloophout een slaapbankje maken. Al dit soort tips ziet u dus voorbij komen wanneer u zich abonneert op VT wonen. De foto’s in het magazine zijn al een schilderij op zich.

Online de collectie shoppen

Online kunt u ook door de VT wonen collectie bladeren. En desgewenst bepaalde items bij elkaar shoppen. Of misschien heeft u VT wonen op tv voorbij zien komen en wilt u een bepaald meubelstuk uit een aflevering bestellen. Dit wordt u dus mogelijk gemaakt waardoor u uw huis binnen no time op pimpen kunt. Interesse in deze aanbieding van Aanbiedingen.com? Check de link bovenaan deze pagina en u kunt desgewenst uw abonnement afsluiten.    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 − acht =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0