Gratis saunapakket van DagjeWelness.nl bij overstap naar Nuon

Het is nodig om het lichaam af en toe te verwennen. Dagelijks werkt het lichaam zo hard om arbeid gedaan te krijgen en het verdient dus. Nuon heeft een campagne gelanceerd die u die verwennerij cadeau maakt. Natuurlijk moet u er iets voor doen. En dat is helemaal niet moeilijk. Nuon stuurt u namelijk na een goed voltooide overstap naar de sauna. U mag samen met drie anderen (gezin, familie of vrienden) naar DagjeWelness.nl. Vier personen krijgen dus een dagentree naar dit resort geheel op kosten van Nuon. U staat vrij om zelf uw welness te selecteren en krijgt ook nog een pakket inhoudende verschillende producten erbij. Hoe komt u in aanmerking voor dit verwenpakket? Dat krijgt u na een overstap naar Nuon en de keus voor het eenjarig energiecontract voor groene stroom & gas. Als nieuwe klant wordt u dus lekker in de watten gelegd door Nuon. Saunapakket

Saunapakket van DagjeWelness.nl

Na een succesvolle overstap naar het eenjarig contract van Nuon mag u uiteraard kiezen uit verschillende cadeaus. Kiest u voor verwennerij van het lichaam? Dan is de logische keus : de sauna. Nuon en DagjeWelness.nl hebben een heel mooi pakket samengesteld die u een hartelijk welkom zal bezorgen. Nuon wilt de nieuwe klanten welkom heten op een aparte manier en dit is het resultaat. Het pakket ziet er als volgt uit:

  • Dagentree naar DageWelness.nl voor 4 personen;
  • Salt body scub 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni;
  • Bed & body mist 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni;
  • Foam 1 x Shinshiro en 1 x Uyuni Sea. 

Hoe komt u in aanmerking voor dit saunapakket van DagjeWelness.nl ?

Dat krijgt u na een overstap naar Nuon en de keus voor het eenjarig contract. Daar voorafgaand heeft u natuurlijk een energievergelijking gedaan. Dat zal u een inzicht gegeven hebben in de voordelige tarieven die Nuon aanbied. Om zo een energievergelijking te doen moet u wel paar persoonlijke zaken invullen in de energievergelijker. Deze zaken zijn: postcode & huisnummer en het energieverbruik (af te lezen van uw laatste jaarafrekening). Na een succesvolle overstap mag u dan dit saunapakket kiezen. Wilt u toch een ander cadeau? Dan mag u de energie aanbiedingen doorzoeken. U vindt er gegarandeerd eentje!

1 Jaar groene stroom & gas

Het eenjarig contract van Nuon is een contract bedoeld om u gedurende een korte periode het beste qua prijs en kwaliteit aan te bieden.  Als klant krijgt u de garantie dat de prijs gedurende 12 maanden niet veranderd. Geen verrassingen dus! Na dat jaar moet u wel dan snel een ander contract afsluiten. De vaste tarieven veranderen dan in variabele tarieven ( hogere tarieven). Nuon helpt u met een snelle en goede overstapservice waarvoor u niets hoeft te betalen. Als u eenmaal akkoord bent gegaan met de overstap neemt Nuon u alle loperij uit handen zoals het opzeggen van het oud contract. Ook hoeft u niet te vrezen dat u zonder stroom en/of gas komt te zitten. Die overgang zal zoomloos geschieden, waardoor u geen stremming zult merken in gebruik van stroom & gas.

De beste energie deal ontdekken door nergievergelijken

Door een goede energievergelijking te doen ontdekt u als klant welke aanbieding het voordeligst zal zijn. U weet zo dus welke energieleverancier de goedkoopste zal zijn op basis van uw situatie. Elke situatie verschilt, dus het is aan te raden om goed op te letten. Gebruik uw postcode + huisnummer en het verbruik om de berekening te starten. De berekening duurt enkele minuten, maar helpt u daarna voor het jaar te besparen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × vijf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0