VerlopenGratis maand bij afsluiten abonnement Readly

Gratis maand bij afsluiten abonnement Readly
Gratis maand bij afsluiten abonnement Readly

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Boeit het je om tijdschriften te lezen? Of geniet je van deze ‘Me’-time? Doe het dan goed en sluit een abonnement van Readly af. Het idee achter Readly is dat je een ruime keuze aan tijdschriften & magazines krijgt tegen een scherp tarief. Je krijgt tegen een scherp tarief meer dan genoeg ‘voer’ voor de hersens. Wil je deze luxe ook genieten? Regel dan snel een abonnement bij Readly! Nu een gratis maand bij afsluiten abonnement Readly. Daarna mag je slechts €9,99 per maand betalen. 

app readly

Gratis maand bij afsluiten abonnement Readly

Inmiddels heb je zeker al gehoord over Readly. Vindt je het nú wel de tijd om een abonnement af te sluiten ? Benut dan deze voordelige deal van Readly aan. Elke nieuwe abonnee krijgt namelijk één (1) maand GRATIS het recht op abonnement van Readly. Vervolgens moet je dan wel het bedrag van €9,99 voldoen. Nuchter bekeken is dit zelfs een héél voordelige deal, omdat je dan toegang hebt tot meer dan 4.624 verschillende titels. Ja, je leest het goed. Dit is geen grap. Deze actie loopt tot en met 31 mei 2020.

Populairste tijdschriften & magazines Readly

Readly geeft jou letterlijk en figuurlijk de toegang tot een ‘wereld’ van tijdschriften en magazines. Er valt te kiezen uit meer als 4.000 titels. Sommigen zeer bekend en anderen een beetje minder bekend, maar ze zijn allemaal wel relevante titels. Om je een voorstelling te geven van het assortiment noemen we een paar van de populairste tijdschriften & magazines. Een paar zijn onder andere: Time, DUIKEN, Historia, VOGUE, Vriendin, QUOTE, BAZAAR, Esquire, COSMOPOLITAN, AUTO Review, Quest en anderen. Je leest allemaal gewoon onbeperkt in één app. Regel je Readly account vandaag nog en profiteer.

Readly account in het kort

Wat betekent het om een Readly account te hebben? Het hebben van een Readly account biedt jou als lezer ondere andere:

  • Offline lezen- Je mag de verschillende tijdschriften & magazines downloaden en offline lezen;
  • Optie om te delen met de familie- Je mag je Readly account delen met de familie. Er mogen tot 5 profielen gemaakt worden;
  • Onbeperkt lezen- Je hebt met een Readly abonnement access tot meer dan 4.000 titels;
  • Opzeggen van Readly abonnement kan elk moment- Je mag elk moment opzeggen, niemand is gebonden aan verplichtingen.

Lezen en thuis genieten

Het wordt nog aanbevolen om grote publieke plekken te vermijden. Blijf dan nog zoveel als mogelijk thuis en geniet voor nu weer van de simpele dingen in ‘t leven. Lees en ontdek veel. Alle tijdschriften zitten vol interviews, informatie en tips ( verschillende topics). Geniet er vooral van. Aanbiedingen.com vindt het belangrijk dat je genoeg te doen hebt thuis en zodoende de straat een beetje vermijdt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

11 − twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0