Gratis Google Nest MINI & Chromecast bij Budget Alles-in-1 contract

Gratis Google Nest MINI & Chromecast bij Budget Alles-in-1 contract
Gratis Google Nest MINI & Chromecast bij Budget Alles-in-1 contract

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Vandaag de dag zijn er veel diensten die je kan afnemen van verschillende providers. Daarbij denken we aan diensten waaronder Vast & Mobiel Bellen, TV, Internet en Energie.  Je hebt zo je voorkeur voor bepaalde providers vanwege de voordelen en service. Prima! Maar soms heb je te maken met twee (2) of meer providers en dat kan soms lastig zijn om te managen. Zou je alles willen plaatsen bij één (1) flexibele provider die voordelig & deskundig is? Stap dan over naar Budget Alles-in- 1. Meldt je aan en ontvang een Gratis Google Nest MINI & Chromecast bij een Budget Alles-in-1 contract!

google nest

Gratis Google Nest MINI & Chromecast bij Budget Alles-in-1 contract

Stel je Alles-in- 1 pakket samen bij Budget profiteer van leuke kortingen en GRATIS cadeaus. Natuurlijk moet je wel toetsen wat voor diensten je via Budget mag/kan afnemen op jouw adres. Dat is heel simpel te onderzoeken. Je het een tool op de site van Budgetthuis.nl die zulks voor je zichtbaar maakt. Vul je postcode, het huisnummer en evt. toevoeging in en laat lopen. Na enkele ogenblikken weet je het al. Neem je toevallig al energie af bij Budget Energie? Dan krijg je elke maand ook nog een €5,- combikorting. Een heel goede kans om dan ook over te stappen en nóg meer voordeel te genieten.

Terug naar het aanbod. Stap over naar een Budget Alles-in-1 pakket van tenminste 1 jaar en ontvang 3 maanden korting, een Google Nest MINI & een Google Chrome. De laatste 2 krijg je GRATIS na de 14 dagen bedenktijd opgestuurd ( zolang de voorrraad strekt). Hoe sneller je handelt, des te sneller je mag profiteren van deze geweldige deal.

google chromecast

Google Nest MINI & Chromecast

Nu we noodgedwongen meer thuis zijn, merken we het belang van Internet, TV & Bellen. Het maakt het leven een stukje makkelijker en houdt ons verbonden met de wereld buiten onze woonomgeving. Stel dit veilig door over te stappen naar Budget  Alles -in-1. Alle nieuwe klanten worden in de familie verwelkomd en krijgen een Google Nest MINI én een Google Chromecast (t.w.v. € 100,-) tot op hun deurmat.

De Google Nest MINI (2de generatie) biedt toegang tot een wereld aan muziek (Spotify, YouTube Music). Daarnaast kun je ook timers, wekkers. de Google Assistent en andere ‘features’ tegemoet zien.

De Google Chromecast is ook een heel leuke device om te hebben. Het haalt haast alles uit de apps en entertainment die je op je mobieltje hebt staan. Denk daarbij aan shows, films, live tv, foto’s, Youtube Music en meer. Alles simpelweg te benaderen via je telefoon. Streamen wordt door de Chromecast heel simpel gemaakt. Het installeren van beide producten gaat heel simpel (handleiding beschikbaar), maar je kunt het ook op verzoek laten installeren door erkende installateurs.

Goedkoop én Betrouwbaar bij Budgetthuis.nl

Het is een kunst om diensten goedkoop te leveren én betrouwbaar te blijven. Gelukkig heeft Budgetthuis.nl ruime ervaring en de balans kunnen vinden. Via het KPN-netwerk wordt je aangesloten en dat is al dé bevestiging dat je goed zit. Bekijk de mogelijkheden die Budget Alles-in-1 voor jou in ’t verschiet heeft liggen en stap over. Het start al met 3 maanden korting (€25,- i.p.v. €45,- p/mnd) en je krijgt ook nog eens een paar cadeautjes bij.

Aanbiedingen.com ziet deze deal als een zeer voordelige en moet je dus even doorlezen wat het verder onhoudt. Breng alles onder één dak en profiteer van de leuke voordelen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0