VerlopenGratis GOODIEBAG bij aankopen Drogisterij.net (vanaf €75,-)

Drogisterij.net
Gratis GOODIEBAG bij aankopen Drogisterij.net (vanaf €75,-)
Gratis GOODIEBAG bij aankopen Drogisterij.net (vanaf €75,-)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op zoek naar producten voor de de lichamelijke verzorging, gezondheid of Make-up? Of parfums en andere cadeaus? Bekijk dan het assortiment van Drogisterij.net en haal eerder genoemde items en meer. Het heeft geen missen! Aanbiedingen.com heeft zelfs een heel mooie actie gezien, waarvan er zeker goede nota genomen mag worden. Bij aankopen gedaan online via Drogisterij.net krijg je namelijk een presentje (cadeau) erbij. Dat is een Gratis GOODIEBAG bij aankopen Drogisterij.net. Lees verder hoe je in aanmerking komt en profiteer.

4886 goodiebags VAKANTIE 2020 voegtoe 930x225

Gratis GOODIEBAG bij aankopen Drogisterij.net (vanaf €75,-)

Heb je items gezien die je wilt bestellen? Denk je dat het bedrag de €75,- kan overschrijden? Dan heeft Drogisterij.net héél goed nieuws voor je? Indien je bestelling die waarde of meer heeft kom je in aanmerking voor een GRATIS GOODIEBAG. Daarvoor hoeft je niet veel te doen. Op het moment dat je spullen plaatst in de winkelmand wordt de actiecode ‘VAKANTIE’ toegevoegd. Bij het behalen van de €75,- treedt de actiecode automatisch in werking en mag je dan je GOODIEBAG gratis (t.w.v. €50) verwachten. Deze actie loopt door tot en met 27 augustus 2020. Let dus goed op de einddatum en voorkom teleurstelling.

Wat zit in de Goodiebag?

Dat is altijd een verrassing! De inhoud van de Goodiebag is aan variatie onderhevig en kan dus verschillende samenstellingen bevatten. Waarmee moet je rekening houden? De samenstelling van de Goodiebag wordt gedaan tot een bedrag van ruim €50,- (op basis van de adviesprijzen van de producten). Wees er wel snel bij, want OP=OP! Bij de keus van deze actiecode moet je wel rekening mee houden dat het niet gebruikt  kan in combinatie met andere actiecodes. Stel vandaag nog jouw eiegen VAKANTIE Goodiebag veilig.

Voordelig online shoppen bij Drogisterij.net?

Online shoppen wordt nu aardig gepromoot. De huidige situiatie vereist dat we allemaal een beetje aangepast en veilig gaan shoppen. Online shoppen is een heel goede uitkomst in deze. Je bent lekker thuis en kan vanuit je veilige thuissituatie je besteling plaatsen, welke wordt geleverd volgens de COVID-19 voorschriften. Dat hanteert Drogisterij.net althans zeker.

Bestelling geplaatst vóór 14.00 uur? Dan mag je het de daaropvolgende werkdag verwachten. Is de waarde van de bestelling meer als €40,-? Dan wordt deze ook nog GRATIS geleverd binnen NL. Nog een post waarop je mag besparen bij Drogisterij.net. Shop ze en ontvang je GRATIS Goodiebag.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0