Gratis Activity Tracker bij NHA thuis studies

Gratis Activity Tracker bij NHA thuis studiesWe zijn nooit te oud om te leren zeggen ze wel eens. En dat is een waarheid als een koe. NHA heeft al 80 jaar ervaring op het gebied van cursussen en opleidingen. Wilt u een nieuwe taal leren? Of toe aan een nieuwe uitdaging in uw werk met een aanvullende opleiding? Bij NHA vindt u beroepsopleidingen, taalcursussen of een cursus gebaseerd op een hobby. Van VMBO niveau tot en met VWO. Start nu uw opleiding met een extraatje. U ontvangt namelijk een Gratis Activity Tracker bij NHA thuis studies. Want het leven draait niet enkel om leren maar ook gezond bewegen is van belang.

Basiscursus Fit en Gezond leven in combinatie met de Gratis Activity Tracker bij NHA

Verder staat er Basiscursus Fit en Gezond leven klaar in de online portal. Deze zult u zien staan nadat u uw inschrijving heeft afgerond. Het bevat 10 lessen over hoe u beter kunt bewegen, vier lessen over voeding en dat allemaal online. Niet iedereen is zich bewust van wat ze eten. We denken vaak dat het wel meevalt, met deze cursus wordt u zich bewust van wat voeding en beweging kunnen toevoegen. Het leven is al druk genoeg met school en werk. De gratis Activity tracker meet uw stappen, maar ook uw hartslag en bloeddruk. Verder kunt u via een app op uw telefoon de activity tracker verbinden. Zo kunt uw resultaten terugzien.

Enorm veel mogelijkheden om die nieuwe studie te starten

Als u lekker bewogen heeft en een gezonde snack heeft verorberd dan kunt u verder met uw studie. Misschien vindt u het tijd om Spaans te gaan leren. Of Italiaans er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij NHA op het gebied van taalcursussen. Maar ook als u op werkgebied een andere weg wilt inslaan en u weet niet welke richting. Dan kan NHA aan de hand van het aanbod u misschien suggesties doen. U kunt kiezen uit ontzettend veel beroepsopleidingen. Denkt u aan een nieuwe job in de makelaardij? Of wilt u graag mensen gaan coachen? U kunt dan de studie Klinische Psychologie eens bekijken.

Gratis proberen om te bekijken of de studie/cursus bevalt

Welke cursus of opleiding het ook wordt, u kunt deze 15 dagen op gratis op proef proberen. Blijkt de studie toch niet bij u te passen? Geen probleem dan kunt u deze 15 dagen na inschrijving weer onbeschadigd retour sturen. Zo zit u ook niet aan een opleiding vast. Ook kunt u kiezen voor een gratis proefles om te bekijken of het bevalt. Het Ministerie van Onderwijs heeft de NHA in ieder geval erkend als opleider op gebied van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen. Dat houdt ook in dat uw opleiding voldoet aan de kwaliteitsstandaard die vereist is.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien + 13 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0