Google Nest Protect V2 Batterij 3 pack €339

Overweeg je een slimme rookmelder aan te schaffen? Bekijk dan de aanbieding van Coolblue. Deze Google Nest Protect V2 Batterij 3 pack €339. Een slimme rookmelder geeft jou direct aan wanneer er brand is of dreigt te ontstaan. Deze slimme rookmelder detecteert zelfs een teveel aan koolmonoxide in huis. Het handige van deze rookmelder is dat je hem kunt bedienen via jouw telefoon.

Google Nest Protect V2 Batterij 3 pack €339

De slimme rookmelder is draadloos en zal via een duidelijk geluidsignaal en stem jou waarschuwen dat er gevaar is in huis. Heel handig voor als je op dat moment niet thuis bent. Immers als je wel thuis zou zijn dan hoor je de rookmelder afgaan. Maar we kunnen nu niet eenmaal altijd thuis zijn. Stel we zijn op het werk en er gebeurt wat thuis dan is het wel zo fijn om daar direct van op de hoogte gesteld te kunnen worden. De rookmelder kan ook verbonden worden met de overige Google producten zoals de Nest slimme thermostaat.

Slimme rookmelder van Google Nest Protect verbinden met andere Google Nest producten

En als je ook de Google Nest IP camera thuis hebt hangen dan kun je de slimme rookmelder ook hiermee verbinden. Het plaatsen van een slimme rookmelder doe je eigenlijk het best op meerdere plaatsen in huis. De meeste consumenten hangen hem op in de keuken. Maar rookontwikkeling of kortsluiting kan overal ontstaan. De handige Google Nest Protect kan jou ook precies aangeven waar er eventueel rook of brand woedt. Op die manier kun je direct actie ondernemen.

Voorkom koolmonoxide vergiftiging

Een koolmonoxide vergiftiging kan ontstaan op slecht geventileerde plaatsen. En wanneer er dan zuurstofgebrek ontstaat en bepaald materiaal niet goed verbrandt dan kan dit fatale gevolgen hebben. Want Koolmonoxide ruik je helaas niet en ook kun je het niet zien. Het wordt dan ook niet voor niets een sluipmoordenaar genoemd. Jaarlijks overlijden er nog steeds mensen aan een dergelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarom kan de Slimme rookmelder van Google Nest Protect V2 uitkomst bieden.

Aanbiedingen.com heeft een link naar de aanbieding voor jou geplaatst. Dan kun je in alle rust de overige productgegevens bekijken.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0