Goedkope vakantie naar Catalonië (Spanje)

0 Comments
Goedkope vakantie naar Catalonië (Spanje)

Catalonië kenmerkt zich met prachtige groene heuvels, een enorme kustlijn, gouden stranden en gezellige steden. Als u een goedkope vakantie naar Catalonië boekt, kunt u onder andere een bezoekje aan de populaire strandstad Barcelona of het altijd gezellige Lloret de Mar.

Appartementen en bungalows vergelijken

Een goedkope vakantie naar Catalonië wordt geboekt door zowel jong als oud. Zo zijn er rustige en culturele steden, maar zijn er ook typische jongerenbestemmingen. Als u een voordelige vakantie wilt boeken, kunt u ervoor kiezen om appartementen en bungalows met elkaar te vergelijken. Met behulp van onze handige vakantievergelijker kunt u gemakkelijk op zoek naar een villa of huis, camping of bed and breakfast. Regelmatig hebben we diverse vakantie aanbiedingen op de website, zodat u gemakkelijk een goedkope vakantie naar Catalonië boeken kunt.

Het veelzijdige Catalonië

Wilt u graag vooral rondreizen in deze prachtige regio? Dan kunt u genieten van een veelzijdige streek. Het herbergt diverse prachtige groene heuvels, maar ook kunt u genieten van parelwitte zandstranden. Tijdens de zomervakantie zijn de wateren rondom Catalonië heerlijk warm en kunt u iedere dag genieten van een frisse duik. U kunt daarmee volop genieten van zon, zee en strand.

spanje aanbiedingen

Tip: als u gaat rondreizen, kunt u ook kijken naar autoverhuur aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig rondreizen op eigen gelegenheid in het Spaanse gebied.

Geschikt als zonvakantie

Het gebied is zeker geschikt als een zonvakantie. Tijdens de zomermaanden is het weer vrijwel altijd goed. De kust niet niet alleen prachtige stranden, maar heeft ook enkele wilde rotspartijen. Ook als natuurliefhebber kunt u dus zeker terecht in dit gebied voor een leuke vakantie. Wilt u juist liever een rustigere vakantie? Zoek dan een van de rustige vissersdorpjes op, zoals bijvoorbeeld L’Estrartit. Vanuit deze haven kunt u heerlijk genieten van de omgeving en de omliggende baaien. Kiest u liever voor een prachtig stand? Dan is Costa Dorada zeker een aanrader. Jongeren kunnen vooral terecht in Lloret de Mar: the place to be als discotheken een absolute must zijn.

Stedentrip naar het grote Barcelona

Barcelona is een grote stad in het noordoosten van de regio. Het is gelegen aan de Middellandse Zee en het huisvest de succesvolle voetbalclub FC Barcelona. Voor Nederlanders is het de meest populaire stedentripbestemming. Tegenwoordig kunt u ook erg voordelig een vliegticket boeken naar de stad. Als u van plan bent om veel bezienswaardigheden te bekijken in de stad, is de Barcelona Card zeker een aanrader. U heeft dan gratis toegang tot maar liefst 20 musea en u kunt gratis reizen met het openbaar vervoer.

barcelona

Enkele populaire bezienswaardigheden in de prachtige stad zijn onder andere Sagrada Familie, Casa Milà, Park Güell, Camp Nou (het stadion van FC Barcelona) en de haven van Barcelona. Wilt u graag een goedkope vakantie naar Catalonië boeken? Overweeg dan ook zeker deze wereldstad. Er is meer dan genoeg te zien.

Reizen naar Catalonië

Als u een goedkope vakantie naar Catalonië boeken wilt, is het belangrijk om te kijken naar het type vervoer. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om met het vliegtuig naar de stad te reizen. Zo kunt u ook gemakkelijk een vliegticket boeken voor minder dan 100 euro. Als u eenmaal aangekomen bent, kunt u gemakkelijk gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Hotel, appartement of bungalow?

Vanzelfsprekend kunnen hotels in deze regio erg prijzig zijn. Vooral tijdens het hoogseizoen stijgen de prijzen enorm. Soms kunt u dan beter kiezen voor een appartement. Via onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel diverse appartementen met elkaar vergelijken. Op die manier kunt extra voordelig verblijven in deze prachtige regio.