Geeft UnitedConsumers €104,- korting of meer bij de overstap?

U heeft inmiddels al gehoord van UnitedConsumers. Wilt u ook deel uitmaken van dit consumentencollectief? En mee genieten van een korting groot €104,-? Vergelijk dan energie! De handige energievergelijker kan u helpen om al snel het voordeel te ontdekken. Zelfs voordelen waarop u de focus niet had gelegd. UnitedConsumers geeft bijvoorbeeld een korting van €104,- bij de overstap. Wat heeft u nodig om energie te vergelijken? U heeft nodig: uw postcode + huisnummer en natuurlijk uw werkelijk verbruik. UnitedConsumers kan mogelijk als primaire optie dienen, maar een andere energieleverancier kan ook de kop op steken. Bij een goede energievergelijking staat de goedkoopste energieleverancier altijd aan top.

UnitedConsumers eerder consumentencollectief dan energiebedrijf

UnitedConsumers is in principe eerder een consumentencollectief dan een energiebedrijf. Waarom wordt dat gesteld? UnitedConsumers doet veel meer dan stroom leveren. U kunt ook terecht voor het afsluiten van uw zorgverzekering en voor een gsm-abonnement, autoverzekering en meer. Het bedrijf heeft niet voor niets de slogan: ‘meer overhouden voor een leuker leven’ en dat zegt al veel. Alles draait dus om het besparen. Bereken alvast uw energiekosten via de vergelijkingstool op aanbiedingen.com en toets als deze deal de voordeligste is voor u.

Vaste energietarieven bij UnitedConsumers

UnitedConsumers hanteert bij dit éénjarige contract vaste energietarieven. Dat betekent dat gedurende de looptijd van het energiecontract geen wijziging in de enrgieprijzen. Na de afloop van de looptijd veranderen ze wel. Dus wel daarop letten! De tarieven veranderen van vaste naar variabele tarieven. Daarom is het van belang om dan constant over te stappen of verlengen als dat voordelig is. Op aanbiedingen.com mag u de energie aanbiedingen uiteraard dan weer bekijken. U herhaalt dan het energievergelijkingsproces dan opnieuw. Blijf energie vergelijken om te besparen op energiekosten.

Ook de korting van €104,- ontvangen bij UnitedConsumers?

De korting van €104,- is zeker aanlokkelijk. Zou u die ook willen genieten? Dan heeft u de keus om over te stappen via het vergelijkingssysteem. Zeer simpel in elkaar zet en gebruikers vriendelijk. Natuurlijk moet u zich ook in de positie verkeren om over te stappen. de voorwaarden zullen u een indicatie geven als u dat wel mag of niet. Om u een idee te geven zetten we voor het gemak een paar voorwaarden op rij voor u:

  • Vaste energietarieven worden na een jaar weer geconvergeerd naar variabele tarieven. De tarieven worden dan hoger! Advies: opnieuw overstappen. 
  • Om te profiteren van de energiedeal van UnitedConsumers zal u wel minimaal 12 maanden klant van ze moeten zijn.
  • Er vindt een verrekening plaats van het kortingsbedrag op uw jaarrekening. Het bedrag ontvangt u niet in handen, het wordt eerder als korting verrekend.

Energie vergelijken om mogelijkheden te bekijken

Het is zeker aan te raden om energie te vergelijken. U kunt dan kiezen voor een voordelig pakket met een korting of een fysiek cadeau daaraan verbonden. Voer uw postcode+huisnummer en het verbruik in en laat berekenen. Op basis hiervan zal het systeem de voordeligste aanbieders helpen zoeken. U maakt dan en keus en stapt over. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 − tien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0