Geef producten een 2dekansje en ontvang 5% korting

Geef producten een 2dekansje en ontvang 5% korting! Daaruit haalt u veel meer voordeel dan u denkt. Het gaat in deze om vaak genoeg splinternieuwe producten waarvan de verpakking opengemaakt of beschadigd is. De producten die een  2de kansje verdienen zijn veelal afkomstig van internetretouren, maar zijn 100% bruikbaar. Bekijk het assortiment van 2dekansje.com en geef ook een 2de kansje. Tafellamp

Geef producten een 2dekansje en ontvang 5% korting

Probeert u maar eens producten aan te schaffen die retour verzonden zijn. Vaker komt het voor dat producten worden besteld en uiteindlijk terugverzonden worden vanwege een reden. De besteller doet de verpakking open en vindt dat het niet is wat hij of zij wilde. Dat is een voorbeeld. Het product wordt dan teruggestuurd en ergens in opslag geplaatst ( om daarna waarschijnlijk vernietigd te worden). Dat terwijl het eigenlijk nog 100% goed is. Precies daar komt 2dekansje.com in. Dit bedrijf geeft de producten een ‘tweede kans’ en ze verdienen het zeker. Shop bij 2dekansje.com en geniet 5% korting op alle inkopen vanaf vandaag. Lekker extra voordeel halen!

Kies een categorie en geef een 2de kans

Veel producten geven een 2de kans en dat moet u weten. Het assortiment bij 2dekansje.com bestaat uit onder andere:

  • Elektronica
  • Huis & Tuin 
  • Wonen & Koken
  • Mooi & Gezond
  • Gereedschap
  • Kleding
  • Hobby & Sport
  • Mobiele Telefoons

Heel veel om uit te kiezen tegen heel scherpe prijzen. Check bijboorbeeld de bestsellers : Kemper convecter luchtverwarmer voor €34,99 ( was € 59,99) , TOM City Bike Deluxe “Unisex” 28 inch voor €249,- (was €279,-) of de Kemper RVS draagbare gasverlichting met piëzo ontsteking voor €24,99. Helemaal geen slechte prijzen voor 100% werkende internetretouren! En u krijgt daar bovenop nog de 5% korting. Het kans dus echt anders. 2Dekansje.com is dus goed voor uw portemonee en helpt het milieu ook nog een handje.

Aanbiedingen.com geeft ook een 2dekansje.com

Als iets goed is, verdient het zeker een 2de kans. Aanbiedingen.com begrijpt dat heel goed en doet daarbij ook aan alle klanten de oproep: ‘geef de producten een 2de kans’. Is de aankoop groter dan €50,-? Dan krijgt u het dan ook via GRATIS Verzending. Besteld u op een werkdag voor 16:00 uur? Dan mag u het morgen verwachten, want de bestelservice werkt nog door.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 + 6 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0