Gaat u voor internet&tv van Online?

1619438 1Gaat u voor internet&tv van Online? Overweeg het maar eens want u krijgt bij dit abonnement gratis Fox Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Bij veel providers moet u voor Fox Sports namelijk extra betalen. En voor de sport fanaten onder ons zou dit wel eens het abonnement kunnen zijn. U hoeft de eerste maanden ook maar €30 te betalen in plaats van €45. Die €45 gaat u pas betalen na een half jaar. Dat is dus 90 euro korting.

Gaat u voor internet&tv van Online?

Dus gaat u voor internet&tv van Online? Online.nl biedt tv kijken aan met Canal Digitaal. En dat houdt in dat u tv kijkt via het netwerk van Canal Digitaal. Het aanbod in tv zenders ligt op 80 zenders, en daarvan zijn er maar liefst 52 zenders in HD kwaliteit. En dus gratis Fox Sports 1, 2 en 3. Zo hoeft u geen enkele sport wedstrijd of programma te missen. Heeft u uw favoriete serie gemist? Dit kunt u gratis terug kijken met TV gemist. Of u kunt er voor kiezen om het gewoon op te nemen. Wat ook handig is, is als u tijdens uw favoriete film even op moet staan om naar het toilet te gaan dat u kunt pauzeren. Dit is gewoon gratis.

Download de app zodat u overal tv kunt kijken

Download tevens de app op uw telefoon en tablet. Dan kunt u onderweg ook gewoon tv kijken in de gehele EU. Zo hoeft u op vakantie helemaal niks te missen. Dat is toch super? Het internet is afhankelijk van uw adres. Maar over het algemeen zijn de beloofde snelheden vrij hoog. U kunt in ieder geval fijn surfen en uploaden en downloaden. Wenst u toch wat sneller internet? Dan kunt u dat aangeven tijdens het overstap proces. Of u kunt het later alsnog aanzetten. Bij dit abonnement zit ook basis bellen inbegrepen. Dat houdt dus in dat u een thuis telefoon gebruiken kunt. Niet iedereen doet het meer, maar het kan zijn dat u toch behoefte heeft aan een thuistelefoon. Zoek op Aanbiedingen.com naar meer Alles-in-1 abonnementen als u toch nog meer internet wilt vergelijken. Want er zijn dan ook heel veel providers die tv & internet bieden.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

6 + 1 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0