Ga jij voor Youfone internet en tv vanaf €24?

Youfone.nl
Ga jij voor Youfone internet en tv vanaf €24?
Ga jij voor Youfone internet en tv vanaf €24?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Elk jaar krijgen we de kans om over te stappen met internet en tv. We kunnen immers de kosten vergelijken. En de prijzen verschillen per provider. Daar kunnen wij dus een slaatje uit slaan. Want besparen op internet en tv wie wil dat nu niet? Youfone biedt nu gratis Fox Sports 1,2 en 3 bij een internet en tv abonnement. Door je postcode en huisnummer in te voeren zie jij welke aanbiedingen er zijn voor jouw adres. Dus ga jij voor Youfone internet en tv vanaf €24 per maand?

Ga jij voor Youfone internet en tv vanaf €24 per maand?

Tijdelijk hoef je geen aansluitkosten van €25 te betalen. En over de dekking hoef je je ook geen zorgen te maken want alles gaat via het KPN netwerk. Wil je voor sneller internet gaan dan kun je kiezen voor glasvezel internet. Dan betaal je voor het standaard pakket €28 per maand de eerste zes maanden. En na het verlopen van deze zes maanden ga je €53 elke maand betalen. In het pakket zit dan ook de gratis Youfone TV app. En wat ook handig is is dat de tv ontvanger een ingebouwde Chromecast heeft. Dus lekker streamen vanaf je telefoon of tablet. Wel zo handig en zo fijn.

Tv ontvanger is voorzien van ingebouwde Chromecast

We zijn niet altijd tevreden over wat het aanbod is van de reguliere tv zenders dus dan is streamen ook wel ideaal. Standaard krijg je bij Youfone toegang tot 43 tv zenders en daarvan zijn er altijd 27 zenders in HD. En dus gratis Fox Sports 1,2 en 3 voor de sport fanaten onder ons. Zo mis je dus nooit meer een sport wedstrijd. Er zijn internet snelheden beschikbaar tot 500 Mbit per seconde. Een abonnement voor internet en tv duurt meestal 12 maanden. Dus als die bijna verlopen is kun je weer opnieuw internet en tv vergelijken. Op die manier kun je elk jaar weer besparen.

Alles-in-1 vergelijken op Aanbiedingen.com

Vergelijk de kosten van Youfone ook met andere providers. Dan kun je direct bekijken of dit dé goedkoopste deal op jouw adres is. Aanbiedingen.com biedt je de mogelijkheid om deze kosten met elkaar te vergelijken. Je kunt zoeken op Alles-in-1. Of op alleen internet, maar ook internet en tv. Je ziet dan meteen een rits aan aanbiedingen geschikt voor jouw adres.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 − 1 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0