Fujifilm Instax Mini 9 €64,99

Fujifilm Instax Mini 9 €64,99
Fujifilm Instax Mini 9 €64,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De Fujifilm Instax mini 9 is een camera waarmee jij direct een foto kunt maken en schieten. De foto’s die eruit komen zijn net zo groot als de grootte van jouw pinpas. Het toestel ligt fijn in de hand en dat betekent dat je hem overal mee naar toe kunt nemen. Ben jij een dagje in het pretpark met je gezin? Dan kun je allerlei leuke foto’s maken. Ook natuurlijk wanneer je op vakantie bent. Deze camera draait op twee batterijen. Je vult de camera met een cassette wat de filmrol is. Hierop worden je foto’s afgedrukt.

Fujifilm Instax mini €64,99 bij Bol.com

De camera stelt automatisch in op je omgevingslicht. Dus dat hoef je niet zelf te doen. Er staat ook een display op die aangeeft hoeveel foto’s je nog kunt maken. Heel handig dus. De foto’s die je hebt gemaakt kun je in een foto album plaatsen of gewoon ophangen. Met deze handige mini camera hoef je dus niet te wachten want de foto’s komen er direct uit. Niks geen filmrolletjes wegbrengen maar gewoon instant foto’s. Je kunt de Fujifilm Instax mini 9 aanschaffen voor €64,99 bij Bol.com.

Instant camera voor directe foto’s

Door het handige formaat kun je deze overal mee naar toe nemen. Herinneringen vastleggen van allerlei leuke vakanties of dagjes weg. Je kunt het natuurlijk ook cadeau doen aan iemand die graag fotografeert. Het is natuurlijk een camera die instant foto’s maakt. Het is vergelijkbaar met een polaroid camera. Wil je toch een betere camera waar je nog mooiere en diepere foto’s mee kunt maken? Dan kun je natuurlijk kijken naar andere camera’s. Die zijn wat duurder in aanschaf maar de foto’s zijn er ook naar.

Nog meer camera’s op Bol.com bekijken?

Bol.com verkoopt ook andere camera’s als je daar naar op zoek bent. Bekijk het aanbod maar eens. Aanbiedingen.com heeft de link naar de Fujifilm Instax mini geplaatst bovenaan deze pagina. Jij hoeft alleen op bekijken te klikken. En je wordt naar de juiste bestelpagina verwezen. De camera is verkrijgbaar in twee kleuren: in grijs en roze.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 + zeventien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0