Flow magazine 6 maanden €28,45

Lezen doen we graag en tijdschriften doorbladeren ook. Want dat betekent dat je even een momentje voor jezelf hebt. En hoe kun je dat beter doen met Flow Magazine? Flow Magazine 6 maanden €28,45. Dat houdt in dat je vijf nummers van Flow ontvangt voor de duur van 6 maanden. En je ontvangt er gratis het Paper Book for Food lovers bij.

Flow magazine 6 maanden €28,45

Flow magazine biedt de lezer allerlei tips om te onthaasten en het leven eenvoudiger te bekijken. Hoezeer ben jij in flow? Ben je voldoende gecenterd? Of kan het beter? Wordt je opgeslokt door de dagelijkse dingen en vind je het moeilijk om te onthaasten? Flow Magazine laat je zien waar het om draait. Dit doen ze door bijzondere interviews te plaatsen. Maar ook het bekijken van prachtige prents en tekeningen. Het bekijken van foto’s van stillevens heeft de invloed op mensen van mentale rust. Waar ligt jouw focus? Flow brengt je door middel van spreuken ook naar het hier en nu.

Welke inzichten kan jij wel gebruiken? Flow weet het wel

Soms hebben we inzichten nodig van buitenaf. Deze kun je opdoen door het lezen van de interviews. Want als we het contact met ons innerlijk kwijt zijn dan is inzicht van derden een welkome hulp. Welke haalbare tips kun jij gebruiken? Welke inzichten maken je rijker? Deze thema’s kun jij lezen in Magazine Flow. Zij geven ook tips op het gebied van recepten die te maken zijn. En dan mag je denken aan een duurzame chutney. Of laat de interviews van anderen jou troost bieden.

Duurzaam genieten en leven

Ze laten zien hoe we duurzamer in huis en in ons leven kunnen zijn. Van duurzame zeepbakjes die ze onder jouw aandacht brengen tot duurzame recepten. Ook lees je hoe je in je eigen tuin je eigen rustmoment kunt creeren. Kortom een magazine die jou allerlei inzichten kan bieden. Flow kan uiteraard ook digitaal gelezen worden op de tablet of je telefoon bijvoorbeeld. Dat is wel zo handig voor als je onderweg bent. Of op vakantie, want zo hoef je niets van je favoriete tijdschrift te missen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negen − twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0