VerlopenFletcher Hotels nú als ‘getaway’ v.a. €34,50 p.p.

Fletcher Hotels nú als ‘getaway’ v.a. €34,50 p.p.
Fletcher Hotels nú als ‘getaway’ v.a. €34,50 p.p.

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Fletcher Hotels als ‘getaway’ v.a. €34,50 p.p.! Klinkt nu wel als muziek in de oren, vooral als je voor langere tijd thuis hebt gezeten. Een verandering van omgeving is nu misschien wel nodig tijdens de aankomende zomervakantie. Reizen naar het buitenland is nog niet aan te raden, maar Nederland heeft genoeg plekken die je nog zou kunnen ontdekken. Gebruik dan de Fletcher Hotels als overnachtingsplek en verken dan de naaste omgeving of kies er gewoon voor om  van de faciliteiten in en rondom de hotels te genieten. Bekijk de beschikbare deals die de Fletcher Hotels promoten.

0003253 fletcher hotelovernachting incl ontbijt

Fletcher Hotels nú als ‘getaway’ v.a. €34,50 p.p.

Het is bijna zomer en we willen er allemaal zeker wel een beetje genieten van de buitenlucht. Nu zal dat met de pandemie wel een aangepast moeten gebeuren. Fletcher Hotels heeft in de afgelopen weken hard aan gewerkt en heeft alle vestigingen aangepast conform de richtlijnen van het RIVM. Je zal dus onbezorgd kunnen genieten van je vakantie. De unieke Fletcher vestigingen hebben verschillende deals klaar liggen, waardoor het ideaal is om een getaway voor een paar dagen of lang weekend te plannen. Kies een ‘Last Minute’ trip van 2 0f 3 dagen vanaf €34,50 p.p of een ‘Fietsen & Wandelen’ deal vanaf €115,- p.p. van Fletcher Hotels en ontloop alle opgebouwde stress van de afgelopen periode.

Bezoek Fletcher Hotels met Pinksteren

Binnenkort is het Pinksteren. Zou het niet leuk zijn om er even tussenuit te knijpen om te ontladen? Geniet tijdens Pinksteren van een compleet verzorgd arrangement in een totaal andere omgeving. Gebruik één van de Fletcher Hotels als uitvalsbasis en verken ons mooi land. We gaan vaker naar het buitenland, maar Nederland heeft meer dan genoeg natuur en andere trekpleisters in huis. Plan je dag in en ga erop uit, na de inspanning mag je dan genieten van overheerlijke diners en sluit de dag af op jouw comfortabele kamer. Fletcher Hotels zorgt ervvoor dat je vaar voor jouw geld krijgt.

Maatregelen ter waarborging van de gezondheid

Fletcher Hotels maakt zeker geen grappen met de gezondheid van gasten en medewerkers. Er zijn bepaalde maatregelen getroffen om dit te waarborgen. De kans op besmetting en verspreiding van het virus moet beperkt worden en Fletcher Hotels doet zijn deel. De directe en indirecte maatregelen getroffen door Fletcher Hotels zijn onder andere:

  • Kosteloos annuleren- In geval je op het laatste moment niet meer besluit te gaan;
  • Terrassen & Restaurants geopend met in achtneming socal distancing protocollen;
  • Roomservice beschikbaar op alle locaties- Je mag dan rustig op je kamer blijven en genieten van de heerlijke voeding;
  • Lunchbox bestellen voor onderweg- Je hoeft dan niet onnodig te stoppen en contact met grote groepen wordt vermeden;
  • Ontdek de mooiste plekjes van Nederland op een gehuurde (elektrische) fiets-  Ontdek de natuurrijke gebieden en ontloop de drukke gebieden. Geniet in een rustieke omgeving van Nederland.

Zo zijn er meer maatregelen die de Fletcher Hotels hebben getroffen om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen. Bekijk de deals die Fletcher Hotels heeft gerealiseerd en ga echt uitblazen.

Aanbiedingen.com heeft elke dag leuke deals die je zeker moet bekijken. Natuurlijk gaan niet allemaal je meteen aanspreken, maar je mag het geloven dat er op den duur wel een paar zullen zijn. Die voordelen zou je dan niet willen missen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een + 14 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0