Fetisch fashion voor heren exclusief bij Mr.Riegillio.com!

Als het woord ‘fetish’ wordt geuit denken we vaak gelijk aan spanning, erotiek en een beetje uitdaging. Kortom iets boeiends dus. Het woord ‘fetish’ wortdt verder nog geassocieerd met leer. Dat is op zich een must, omdat ‘leer’ alles dat hiermee te maken heeft in principe omarmd. Het is vaker taboe om zo in het openbaar het woord te uiten, maar er zijn toch wel veranderingen in gekomen de afgelopen tijden. Steeds meer zaken weten het publiek te benaderen om hun fetishproducten aan de man te brengen. Brengt een extra sfeer in uw relatie of persoonlijk leven. Wat als u als man rustig thuis zou zitten en vanuit alle comfort uw festishproducten zou kunnen bestellen? Dat wordt mogelijk gemaakt door Mr. Riegillio. Riegillio

Mr. Riegillio uw fetishspeciaalzaak

Mr.Riegillio.com zorgt ervoor dat u tot aan huis wordt voorzien van uw fetishproducten. Daarnaast zorgen ze voor een constante aanvoer van fetishproducten. Deze speciaalzaak zal ervoor zorgen dat u voorzien wordt tot aan huis. Mr. Riegiello is een nieuw merk die na een gedegen onderzoeksperiode heeft besloten om de markt te betreden. U krijgt via Mr.Riegillio de toegang naar een wereld van fetish en vice versa.

Het assortiment

Mr.Riegillio heeft een vrij uitgebreide collectie aan items. Het assortiment van deze shop is niet te vergelijken met de alledaagse fashion shop. De opzet van deze shop is duidelijk: ze willen fetish brengen naar mode en vice versa. Gewoon puur en ogefilterd. Het assortiment bestaat uit onder andere: shirts, t-shirts, shorts, hoodies, sweaters, sokken en boots. In leer kunt u onder andere bestellen: shirts, hoodies, joggers, broeken en meer. Ook in PVC materiaal zijn er items die besteld kunnen worden zoals: shirts, shorts en meer.

Merken in de store

Het assortiment van Mr. Riegillio bestaat uit merken die staan voor kwaliteit. U mag van Mr.Riegillio shoppen op merken zoals: Mr. Riegillio, Mister B, Master of the House, #SNEAKERPORN en ook Sk8terboy. Al klinken de namen u niet zo bekend, maar de garantie voor kwaliteit is er zeker. Als u ze eens probeert zal u ook zelf erevaren hoe stevig en lekker ze zitten. Shop online en profiteer van de vele scherpe prijzen die deze shop u aan te bieden heeft.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien − 13 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0