VerlopenFashion Days OPEN32 met 20% Discount

Open32.nl
Fashion Days OPEN32 met 20% Discount
Fashion Days OPEN32 met 20% Discount

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Dames en heren, het is weer zover! De Fashion Days gehost door OPEN32 zijn aangevangen. Dat betekent dat je 20% korting krijgt op heel veel items. Misschien de tijd om eens eindelijk wat nieuwe kleding aan te kopen. Ben je al bekend met OPEN32  of nog niet zo? Dan is dit toch wel een kans om je goed bekend te maken met OPEN32. Gaan we eens samen kijken wat er allemaal te halen valt bij OPEN32?

Cast Iron

Fashion Days OPEN32 met 20% Discount

OPEN32 is een fysieke/online shop die de beste merken kleding verkoopt. Deze uitspraak is zeker niet uit de lucht gegrepen, want als het assortiment bestaat uit merken waaronder SILVERCREEK, G-STAR RAW, Madness, Tommy Jeans. Levi’s en PME LEGEND, is het valide. natuurlijk zijn er meer goede merken om te noemen, maar je krijgt dan alvast een idee wat je mag verwachten bij het shoppen.

Tijdens de Fashion Days mag je extra vordelig shoppen bij OPEN32, want het TOTAAL assortiment mag voor 20% MINDER over de toonbanken. Gedurende 23 september tot en met 27 september 2020 geniet je bij het (online) shoppen 20% korting. Vindt je die ‘Flash Vest; van MODSTRÖM leuk? Of wil jij je partner verrassen met die ‘Arc Slim Overshirt’ van G-STAR RAW? Grijp de kans aan en shop voordeliger bij OPEN32 gedurende de Fashion Days.

Trendy OPEN32

Altijd een voordeel bij OPEN32

OPEN32 is een multibrand fashion store met een 70-tal winkels in NL. Dat betekent dat ze vrijwel over geheel NL opereren. Het is zodanig geregeld dat ze elke week een nieuwe collectie ontvangen in de store. Je blijft up-t0-date met de hulp van OPEN32. Heb je inkopen gedaan? Is het bedrag groter dan €132,-? dan betaal je gen leveringskosten. Je ontvangt je bestelling dan middels gratis verzending. Ook mag je de kleding thuis eerst passen en checken als alles goed zit ( natuurlijk de richtlijnen volgen). Zit alles goed? Betaal dan middels de mogelijkheid: achteraf betalen. Zit iets toch niet goed? Zendt het dan retour op kosten van OPEN32. Dat mag naar alle OPEN32 winkels.

Aanbiedingen.com zorgt er ook voor dat je deze leuke en voordelige del niet mist. Haal je voordeeel, want elke cent die bespaart kan worden is een welkome!

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0