Familie Paasbrunch boeken bij Fletcher Hotels

paaseierenZondag 12 april en maandag 13 april is het Pasen in Nederland. Dat betekent dat we allen op maandag vrij zijn. En wat is er dan leuker dan een Familie Paasbrunch? Gezellig met het gezin er op uit en slapen in een Fletcher hotel. U kunt nu uw familie paasbrunch boeken bij Fletcher Hotels. En omdat Fletcher hotels door heel Nederland te boeken zijn kunt u er lekker uit in eigen land.

Gezellige familie Paasbrunch boeken bij Fletcher Hotels door heel het land

De paasdagen zijn gezellig net zoals de kerstdagen dat ook zijn. Een heerlijk samenzijn met uw gezin en lekker ontspannen tijdens Pasen. Door een hotelovernachting te boeken bij één van de Fletcher hotels hoeft u die dag of dagen ook niet zelf te koken. Uitslapen en even niets hoeven dit is wat een ieder wel aanspreekt. Stel u boekt uw Familie Paasbrunch bij Hotel de Buunderkamp. Dan kunt u verwachten dat alles goed geregeld is. De vanaf prijzen zijn €29,95 per persoon. Wilt u aanvullend een hotelovernachting boeken? Bekijk dan ook de hotelovernachtingen. De vanaf prijzen zijn bedoeld voor de Paasbrunch.

Een uitgebreide Paasbrunch waarbij iedereen kan smullen en genieten

Denk aan heerlijk eigen gemaakt soep en overheerlijke salades. Maar dat is het niet alleen want er kan ook gekozen worden uit warme én koude gerechten. Een paasbrunch belooft ook zachte broodjes en luxe beleg. U kunt aanschuiven bij de Paasbrunch vanaf 11:30 . En voor de kinderen is een leuke zoektocht uitgestippeld. Waarin er gezocht wordt naar paaseieren maar ook de Paashaas gaat mee helpen zoeken.

Welk hotel kiest u tijdens Pasen?

Dit hotel is nog maar een voorbeeld want u mag kiezen uit verschillende Fletcher Hotels. Het kan een hotel zijn in de buurt , maar een hotel buiten uw provincie is natuurlijk ook leuk om te boeken. Want dan bent u er echt even uit met het gezin. Door een familie Paasbrunch te boeken bij Fletcher Hotels bezorgt u u zelf en uw gezin een onvergetelijke tijd. Een nieuwe herinnering die aangemaakt wordt en eentje voor in de foto albums. Aanbiedingen.com heeft de link naar de aanbieding al op deze pagina geplaatst. Zo weet u zeker dat u direct op de juiste pagina aankomt. U kunt hier kiezen uit het aanbod. Maar wacht niet te lang met boeken want vol is vol natuurlijk.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0