Exquisit tafelmodel koelkast €134

Exquisit tafelmodel koelkast €134
Exquisit tafelmodel koelkast €134

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ga je op jezelf wonen en heb je weinig ruimte? Dan kan deze Exquisit tafelmodel koelkast €134 prima passen in jouw keuken. Het model neemt weinig ruimte in en is voorzien van een A+ energielabel. Dit is redelijk zuinig. De inhoud van deze koelkast is 92 liter en kan handmatig ontdooit worden. De deur is zowel links als rechts te plaatsen. Het is voorzien van twee glazen bladen. Bovenop de groentela is ook een afdekplaat aanwezig.

Exquisit tafelmodel koelkast

Ook is deze Exquisit tafelmodel koelkast geschikt als tweede koelkast voor bijvoorbeeld de garage. Handig als je een groot gezin hebt en genoeg koelruimte wilt hebben. Deze tafelmodel koelkast is helaas niet voorzien van een vriesvak. Het geluidsniveau is 42 decibel. Er geldt een garantie van 2 jaar op. Studenten kiezen dit type koelkast het meeste. Zij wonen meestal op kamers en dan is een dergelijke koelkast wel handig voor een kleinere ruimte.

Meerdere koelkasten te koop bij Bol.com

Wil je toch even verder zoeken? Bol.com biedt meerdere koelkasten in verschillende prijsklassen aan. Het kan zijn dat je liever een tafelmodel koelkast hebt waar wel een vriesvak in zit. Logisch ook, dan kun je ook een beetje voedsel invriezen. Of een grotere koelkast natuurlijk. Hier is meer mogelijk want je kunt er meer boodschappen in kwijt om te koelen, en meer voedsel kan worden ingevroren.

Energiezuinige koelkast kopen

Bij de aanschaf van een nieuwe koelkast doe je er goed aan om op het energielabel te letten. Want een koelkast kan veel stroom verbruiken vooral omdat deze dag en nacht aan moet staan. Zorg dus bij het uitzoeken van een nieuwe koelkast dat je voor een energiezuinig model gaat. Zo kun je direct beginnen met het besparen op je energieverbruik. Een energielabel A++ is zuinig, en hoe meer plusjes er achter de A staan des te beter. Een A+ is eigenlijk niet meer heel zuinig. Maar is weer zuiniger dan een koelkast die meer dan tien jaar oud is.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − veertien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0