Ervaar scheren op een ander niveau met Boldking!

Niets is zo erg dan rondlopen met scheerpuistjes. Lijkt dat niet bekend heren? Kijkt u niet uit naar een oplossing voor dat probleem? Eerst moet u dan wel weten hoe deze puisten ontstaan. Tijdens het scheren (met scheermesjes) worden de haren afgesneden op de plek waar het de huis verlaat. Bij het groeien krullen de jonge haartjes in de huid dwars door de wanden van de haarzakjes. Dat noemt men de ingegroeide haren en zijn de voornaamste reden tot irritatie van de haarzak. Boldking 1

Hoe voorkomt u scheerpuistjes?

Niemand wilt dealen met scheerpuistjes, maar ze komen toch wel voor. Gelukkig zijn ze wel te voorkomen. Dat doet u door ten eerste de juiste scheertechniek te passen. Door de juiste scheermethode te gebruiken kunt u ingegroeide haartjes en scheerbulten danig verminderen of zelfs voorkomen. Ook is het aan te raden om de beste scheermesjes en aanvullende producten te gebruiken. Boldking kan u voorzien in deze producten.

Boldking let’s you change your shave

Naast de juiste scheertechniek is het aan te raden om scheermesjes te kiezen die uitgeknipt zijn voor de ‘klus’. Boldking heeft in dat opzicht zeker de allerbeste scheermesjes. Deze scheermesjes volgen namelijk de vorm van uw lichaam. Echt unieke mesjes die u helpen om langs de contouren van het lichaam te scheren. Ook heeft u dan meteen toegang tot producten die u helpen met het versterken van uw huid ( natuurlijke huidverzorging). Boldking heeft tal van producten die ze aanbieden. Dit hebben ze netjes voor u verdeeld in de volgende categorieën: scheerspullen, huidverzorging en ook accessoires. Wilt u het proberen? Dan is het aan te raden om de Startset  (één houder en 1 set mesjes)online te bestellen. U leert dan hoe te werken met deze unieke mesjes en zal de voordelen van een gladde geschoren huid duidelijk merken. De Startset is nú afgeprijsd van € 10,- naar € 7,-.  Heeft u de smaak daarna flink te pakken? Dan kunt u ‘The Kit” aanschaffen. Deze heeft één houder, maar liefst vier mesjes en kost € 16,-. Wilt u “The Kit” regelmatig ontvangen? Dan kiest u simpelweg voor BoldkingRepeat tegen een bedrag van € 15,-. Hierbij bepaald u zelfs hoe vaak de mesjes geleverd moeten worden, wanneer u stopt of wanneer u even een pauze van levering wilt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

6 + vijftien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0