Er is nog ruimte in een bungalowtent van Beekse Bergen

Er is nog ruimte in een bungalowtent van Beekse Bergen
Er is nog ruimte in een bungalowtent van Beekse Bergen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb je nog geen vakantie geboekt en heb je na het lezen van het nieuws over het buitenland toch zoiets van: Ik ga liever op vakantie in eigen land? Kom dan gezellig naar Beekse Bergen want er is nog ruimte in een bungalowtent van Beekse Bergen. Ga heerlijk op Safari met de kinderen en bezorg ze een onvergetelijke vakantie. Niets gezelliger dan te zitten met een hapje en een drankje voor de Bungalowtent. Je kunt al terecht op 14 augustus 4 dagen en 3 nachten voor maar €472. Langer kamperen kan natuurlijk ook, dan verblijf je er 8 dagen en 7 nachten voor €862.

Er is nog ruimte in een bungalowtent van Beekse Bergen

Een bungalowtent is van alle gemakken voorzien, en op die manier voel je je ook meer verbonden met de natuur. Een dergelijke bungalowtent biedt ruimte aan maximaal 6 personen. En maak je geen zorgen over de inrichting want het is volledig ingericht. Zo zijn er twee slaapcabines en een leefruimte waar je verblijven kunt. Mocht het koud zijn s’nachts dan kun je het verwarmingstoestel gebruiken maar extra dekens voldoen ook. Er is een elektra aansluiting aanwezig zodat je water kunt koken of een hapje bereiden. Overigens heb je toegang tot water en staat er een klein koelkastje voor de boodschappen. Wat het sanitair betreft daarvoor moet je wel naar buiten en gebruik maken van de openbare sanitaire voorziening. Maar dat vinden de meesten juist het leukst aan kamperen.

Lekker zwemmen of genieten van de bijzondere dieren op het park

Met warm en prachtig weer kunnen de kids gebruik maken van het zwembad. Het Safaripark is overigens wel gebonden aan een maximum aantal bezoekers per dag. Wil je het Safaripark bezoeken? Dan kun je dit online reserveren. Buiten dat kun je natuurlijk genoeg ondernemen. Zoals het maken van een wandeling of fietstocht. Even flink in beweging zijn om s’avonds uit te kunnen rusten in de bungalowtent. Geen zin om te koken? Dan ga je lekker een hapje eten buiten de deur. Barbecuen is natuurlijk ook altijd leuk om te doen, op het park bevind zich dan ook een supermarkt. En in de omgeving kun je natuurlijk ook andere supermarkten bezoeken om daar je boodschappen te doen.

Aanbiedingen.com heeft de link naar Beekse Bergen al voor je geplaatst door op bekijken te klikken. Daar kun je kiezen voor de accommodatie en boekdatum. Wie weet zit jij volgende week of volgende maand heerlijk te genieten in Safaripark Beekse Bergen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

12 − tien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0